Noua placa de baza din aluminiu condensatori electrolitici de 100 uf / 450 v 22 22 * 30 mm 6 x30mm în poziție verticală

51.39lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nu act de faptul că "rubrici" din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. Alege una de dorit & a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară pecify care modle ai vrea!!!!!!!!!!!!

Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii. Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât de atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și noi l-am fi foarte recunoscători dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ/Neutru feedback-ul. Să lucreze împreună olve problema cât mai curând posibil.

gigant

1. - Garanție de un an .

2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).

3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație). După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub normal de operare la condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

Plata

1. - ambele ambele vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.

2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta olve ea.

3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

Transportul

1. - Putem livra produsele tot în lume.

2. - DHL FedEx TNT, UPS, EMS China Post Hong Post sunt toate disponibile.

3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după identificatori de plata.

4. - ambele ambele vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.

Taxele de Import sau Taxele

1. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului. Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător.

2. - ambele ambele vă Rugăm să verificați cu țara?S biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

3. - nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare. De exemplu, cum muc de orez ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc...

Feedback-ul

1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.

2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

3. - ambele ambele vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune olve de probleme.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Structura Fix Condensator
Nume De Brand KEEZEL
Cerere aer conditionat
culoare Alb
Condensator structura Fix Condensator
Condensator categorie Aluminiu Electrolitic Condensator
capacitate 1P-1U
Tip Ambalaj Montare Pe Suprafață
Temperatura De Operare -40~+125
Tensiune Nominală 16V 50V
Tip Condensator Ceramic

Produse similare