En-gros Animal de Ochi De Papusa 100buc 7,5 mm/9mm/10.5 mm/12mm Siguranța Ochi de Pisica Pentru Jucării vii cu șaibe 5 culoare pot fi alese

84.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Suntem fabrica, materialul produs este 100% nou,de siguranță și de protecție a mediului. Dacă ai nevoie de en-gros sau OEM, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

En-gros Animal de Ochi De Papusa 100buc 7,5 mm/9mm/10.5 mm/12mm Siguranța Ochi de Pisica Pentru Jucării vii cu șaibe 5 culoare pot fi alese

Aceste ochi instrumente sunt non-toxice,practic,100% brand nou,durabil și practic.

Mare pentru mâna de a face, foarte convenabil de a folosi.

Ele pot fi folosite pentru amigurumi păpuși, păpuși, animale de pluș, teddy bear păpuși și așa mai departe.

Produsele noastre sunt de înaltă calitate, au trecut mai multe de Securitate Internațională de Testare :EN71,ASTM F963,SRS-012,SRS-044,SRS-046,CPS-046,CPSIA,PAH,AJUNGE,Rosh și așa mai departe. Este în siguranță pentru copii.

Ele sunt foarte strălucitoare, va face papusa ta mai vii, ei sunt în siguranță, va veni cu șaibe, vă va fi ușor să le rezolvați.

Material: Plastic

Culoare: Verde/Albastru/Gri/Aur/Întuneric Gary/Mix color

Dimensiune (Diametru): 7,5 mm/9mm/10.5 mm/12 mm/Mix dimensiune

Cantitate: Vei primi 100buc ochii și șaibe 100buc

NOTĂ: vă Rugăm să permiteți-0,2 mm-0,5 mm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumesc.

Dragi prieteni, dacă sunteți mulțumit cu produsele mele, va rog dati-mi un feedback pozitiv, în schimb,și dau feedback-ul pozitiv de la tine. Și dacă nu se satisface cu produsul atunci când îl primiți, vă rugăm să contactați-mă înainte de a părăsi feedback-ul, am să-ți dau satisface resolvement,vă mulțumesc foarte mult. Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 11cm x 3cm (6.69in x 4.33in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 Perechi/lot)
Mfg Număr De Serie Moda
Dimensiuni 7,5 mm/9mm/10.5 mm/12mm
Tip De Element Papusa Accesorii
Nume De Brand Tala
Material Plastic
Dimensiune 7mm, 9mm, 10mm, 12mm, mix size
Gen Unisex
BJD/SD Atribut Globul ocular
Avertizare Nu Mânca
Tip Accesorii
Forma 1/8
Numărul De Model colorat ochi de pisica
Plastic Tip PC

Produse similare