En-gros AAA de Calitate Superioară 38mm 8721 cristal de migdale/pere pandantiv margele 12buc/lot 30 culoare alege

37.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Expresss serviciu poate provoca fiscale, vă rugăm să verificați, dacă nu aveți nevoie, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, mulțumesc! :) Sunt, de asemenea, bun venit sa ne contactati pentru pret mai bun, în timp ce o mare afacere ai nevoie de~

Vă rugăm să alegeți gratuit de servicii de transport maritim, atunci când cumpăra mai mult de 100usd, si coletul va fi trimis prin Exprime așa cum a spus, multumesc! :)

Detalii

materiale

K9 Cristal De Sticlă

dimensiune

38mm

cantitatea

12pcs/lot

suprafata

de înaltă calitate, manopera excelente

culoare

ca imagine

Useage

Colier&bratara lanturi,bijuterii constatări-Toate din punctul nostru de expediere prin e-MAIL de AER, Element ajunge la cele mai multe țări, în termen de 20 de zile. (Real timp de tranzit poate varia și este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate.)

- Dacă nu se poate obține postul după 30 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine, vă rugăm să ne contactați direct . Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul. Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră.

- Termeni de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

--Companii de transport maritim: susținem transport "China post Air Mail", "EMS", "DHL" "FEDEX" , Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim,vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Fine sau de Moda Moda
Articol Greutate 10g/pc
Element De Forma Forma De Para
Numărul De Model cristal pandantiv
Tip De Element Margele
Material Cristal
Nume De Brand Azapias

Produse similare