Multe 50pcs DIY meșteșug 5" fir memo foto titularul clip,lut&tort de prindere accesorii,anti-rugina stralucitor placat cu crom, lungime 12.8 CM

25.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ai venit!

50pc nou metal 5inch wire clip inclus Bine pentru DIY meșteșug să-l simplu și să-l și Diametru de sârmă de cablu:aprox.0.14 cm (0.055 inch) Lungime:aprox.12.8 cm(5.04 inch) Greutate produs individual:aprox.3.5 g (0.0077 kg)

Vă mulțumim pentru Cumpărături

Pentru a face achiziția dvs. la fel de simplu și de rapid posibil, vă rugăm să consultați politicile magazinului enumerate mai jos

Plata:

Vă recomandăm GARANȚIE de plată în acest moment. Vă rugăm să ne consultați mai întâi dacă doriți să plătiți prin altă metodă. Nici un Impozit pe Vânzări este necesară pentru acest produs. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe de import sau taxele care POT fi impuse de către țara biroului vamal.

Comunicare În Primul Rând:

Ne place de comunicare și de tot felul de mesaje sunt binevenite. Ne răspunde mesajul dvs. în termen de 24 de ore .De transport maritim poate fi oprit în vacanță, dar încă ne răspunde mesajele chiar dacă este în vacanță. Poate nu vom mai primi alte?s mesaj pentru bloc de sistem, cădere, etc. În acest caz, ar putea vă rugăm să ne scrieți E-mail pentru a evita orice înțeles greșit. Vom verifica și răspunde noastră de e-mail în termen de 24 de ore.

Transport maritim și de Manipulare:

Vă recomandăm să utilizați un confirmată livra la adresa . Lasa-ne Nr tau de telefon. la noi în navă la adresa sau la mesaje. Acest lucru ar putea ajuta în lin livrare și parcelă în condiții de siguranță. Toate elementele (inclusiv de transport maritim prioritate) sunt supuse unui 1-3 zi de lucru de manipulare înainte de perioada în care sunt expediate. Va vom informa toți clienții prin e-mail o dată ordinele lor au fost livrate. Timp de transport maritim internațional, practic, depinde de programul de transport maritim și de locația dumneavoastră. Este, de asemenea, extrem de depindea de curierat și obiceiurile locale/taxe. Și de vacanță, vreme rea si etc. poate întârzia transport. Am salvat bani nu pe produs preț, dar, de asemenea, pe taxa de transport maritim. Vom încerca noastre posibilitatea de a alege corespunzătoare program de transport maritim pentru tine si turbo prelucrarea de post. Taxă rezonabilă poate duce în cazul în care doriți rapid de transport maritim program decât a noastră în această listă. Dacă deci, vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata. Îmi pare rău dacă livrare întârziată prin orice mijloace, chiar este în afara controlului nostru. Va fi acoperită de transport, programul de protecție .

Garantie si Retur:

Toate produsele noastre au fost strict controlate de către producător și propria noastră QC înainte de expediere. Nu Hassles - prioritatea Noastră este de a oferi cele mai bune servicii posibile; de aceea, vrem să avem cea mai bună politică de returnare este disponibil. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți returna produsul pentru o rambursare. Declarațiile trebuie să fie în starea inițială. După ce vom primi marfa a revenit, va vom credita contul dvs. în termen de 7 zile lucrătoare. Taxele de transport nu sunt incluse în restituie prețul. În scopul de a returna un produs trebuie să ne contactați pentru a solicita un Retur Marfa Autorizația.

Servicii și Feedback-ul:

Știm că secretul pentru a conduce o afacere de succes este păstrarea clienților noștri fericit. Ne-am propus să oferim clienților noștri cu servicii de clasă mondială! De asemenea, puteți fi siguri că informațiile dvs. confidențiale vor rămâne doar că - confidențiale . Numele tău nu va mai fi distribuite, vandute sau inchiriate. Dacă ați avut orice nesatisfăcătoare cu noi vă rugăm să ne contactați în primul rând. Un feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problema și nu pot aduce cea mai bună experiență de cumpărături.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Tip Memo Clip
Magnetic No
Material Metal
Tratament De Suprafață stralucitor placat cu crom
Numărul De Model AD90X_Z50
Lungime 5 inch

Produse similare