500pcs/cutie 2 cm Alb Uscată Hârtie Abrazivă Flocking Albă Uscată hârtie abrazivă Nr Slefuire Discuri Polizor Electric Accesorii

88.21lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Numele produsului:Alb Uscat Șmirghel

Diametru: 2 cm(49mm)

Tip: Uscat Șmirghel

Granulatie: 60 120 240 400 600 800 1000 Pachetul include: 1 cutie de culoare albă uscată hârtie abrazivă( 500 buc )( nu abraziv )

Domeniul de aplicare:

Utilizate pe scară largă în piatră artificială, mobilier și produse din lemn, slefuire si lustruire de metal, mașini și alte elemente.Bine lustruit adeziv placă, și ușor de utilizat, simplu și low cost.Este bun partener de lemn bine lustruit.

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Faceți clic și pentru a găsi mai multe:

Transport gratuit pentru toate elementele pentru cele mai multe țări.Metoda de livrare va fi specificat de noi,ne va livra elemente de tine prin cele mai adecvate metode de livrare.Atunci când greutatea comenzii este mai mică de 2 kg, ne va livra lor prin China Post Aer Înregistrat Mail .Atunci când greutatea este mai mult de 2 kg, ne va livra lor de către Comerciale Expres sau Linie Specială de Logistică .

Dacă suma comenzii mai mult de USD $7 , poți urmări informații de logistică în pagina cu detaliile comenzii. Dacă suma comenzii mai puțin de USD $7 ,le vom transporta prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ,și nu există informații de urmărire.

Pentru China Post Aer Înregistrat Mail și China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ,starea normală:16 la 35 de zile pentru a ajunge.caz special:de la 35 la 60 de zile pentru a ajunge. În prezent, puteți plăti folosind Escrow , Visa , MasterCard , Western Union , Moneybookers , Qiwi , Webmoney . Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ, putem aranja întoarce pentru tine, revenirea este acceptată în termen de 7 zile,vă rugăm să ne contactați pentru adresa de livrare,asigurați-vă că elementul menține orginal de stat,nici un prejudiciu,și aveți nevoie pentru a plăti taxa de returnare.Sau puteți alege o rambursare parțială și să păstreze produsul.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător. Acum, dacă achiziționați produsele noastre,și să ne dea 5 stele feedback-ul și să le împărtășiți site de rețea socială,cum ar fi facebook,twitter,vkontakte,insgram și etc,trimiterea screenshot la noi, va vom oferi un 3 dolari reducere la baza urmatoarea ta comanda. Cumpărături fericit călătorie!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mult (500 piese/lot)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Dimensiune 2 inches (49mm)
Nume De Brand MAXMAN
Grit 60, 120, 240, 400, 600, 800, 1000
Tip Hârtie de șlefuire
Numărul De Model Alb Uscat Șmirghel

Produse similare