Noi sosesc Pitoresc 3d full piața diamant kituri de broderie peisaj montan strasuri diamant cu cruciulițe ambarcațiuni diy home decor

33.43lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Diamant pictura cross stitch este un nou manual DIY proiect broderie cu mai multă creativitate decât cruciulițe. Nou dezvoltat de rășină de 2,5 mm patrati diamantul este de culoare bogat, cu 18 fațete efect, și luciu excelent. Se poate procesa cu modele florale și pitoresc,animale și alte imagini modele personalizate diamant mozaic. Diamant Pictura este elegant, nobil și elegant. Finite diamond picturi sunt suitabale pentru camera de zi, dormitor, de studiu.

Notificare

acest lucru este neterminat imagine,nevoie clientul face

Înainte de plată, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături.

De vânzare cu amănuntul: vom accepta tranzacția de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume. Nu am stabilit limita minimă pentru toate produsele.

En-gros: vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume. În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati. dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine. Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător.

Agent de livrare: dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine. Vă rugăm să ne spuneți cumpărătorilor informații adresa de tranzacționare, vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine, în același timp, și ne va respecta pe deplin tale secrete de afaceri, nu fac nimic în detrimentul intereselor de comportamentul tău.

Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim.

2. Transport:

Produsele noastre sunt din China continentală. După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 5-7 zile lucratoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare. În cazuri rare, este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri. Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat.

De obicei folosim China Post pachete mici pentru transport, în condiții normale, mărfurile vor fi livrate în 20-40 de zile. Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vremea rea a întârziat sosirea în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri de expediere de la oficiul poștal local și așa mai departe. Prin urmare, China Post parcelă timpul de livrare este de maxim 60 de zile.

3. Tarifare:

După ce mărfurile au sosit în țara dumneavoastră, se pot produce anumite tarife în unele țări. Această parte a tarifului trebuie să fie plătite de tine . Vom marca drept cadou sau o valoare mai mică de bunuri pentru tine de a salva o parte din taxele vamale.

4. După-vânzare de servicii:

Toate bunurile pe care le comercializam sunt inspectate în mod strict. Dacă ați găsit bunurile primite are probleme de calitate (non-artificiale daune) în termen de 3 zile. Vă rugăm să ia fotografii și să contactați cu noi, ne vom schimba sau returna pentru tine.

5. Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu bunurile dumneavoastră, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv. Dacă nu sunteți mulțumit cu bunuri, vă rugăm să contactați cu noi, putem rezolva orice litigiu cu tine în loc de a prezenta feedback-ul negativ de la Vilatudor.ro. Vă mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 53cm x 10cm x 5cm (20.87in x 3.94in x 1.97in)
Dimensiune 30X25cm, 40X30cm, 50X40cm, 60X45cm
Cadru No
Model Tip Scenic
Stil Europa
Zona Lipirea Plin
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Forma trei-dimensional
Utilizarea Picturi
Forma de diamant Pătrat
Numărul de Culori 30-45
Material Rășină
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Nume De Brand DPF

Produse similare