10 bucati 50*915mm P80 Abrazive Flexibile a benzilor de Șlefuire pentru prelucrarea Lemnului, Mobilier de Slefuire

64.19lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Dimensiune: 50*915mm, P80

Făcute de JB-5 cârpă moale role.

JB-5 Flexibile pânză abrazivă,cu rezistență scăzută,ușor să se rupă,folosit pentru manoperă. Pentru slefuire si lustruire diverse suprafață curbată și speciale în formă de suprafață.

Vă rugăm să faceți clic pe pentru alte dimensiuni disponibile !

MULTUMESC PENTRU VIZITA !

L-Paladin este profesionist și renumit furnizor de materiale Abrazive și de Slefuire instrumente situat în Dongguan, Guangdong. Ne-am angajat în această industrie de mai mult de zece ani, și liniile noastre de produse sunt extrem de vastă. Bine ați venit să se intereseze de noi pentru a termina soluție și mai mult legate de produse ! În plus, avem o oferta speciala pentru en-gros !!!

CUM DE A PLASA COMANDA:

Vă rugăm să faceți clic pe butonul "Cumpara Acum", atunci când plasați o comandă, atunci se va duce pentru a termina de plată în timp ce puteți lăsa un mesaj despre detaliile care sunt importante crezi. Dacă aveți nevoie de mai mult de UN element, puteți pune toate produsele in cos, apoi să acorde toate împreună, astfel încât să puteți folosi CUPON, pe care le puteți obține de pe magazinul nostru PAGINA de start.

Vă sugerăm Escrow ( Alipay ) pentru tranzacție în condiții de siguranță. Escrow este securizată GRATUITĂ de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest serviciu asigură că plata este eliberat de către vânzător numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii.

În prezent , puteți plăti folosind 1) Card de Credit 2) Transfer Bancar 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Alte Metode acceptate de Vilatudor.ro, cum ar fi Maestro, Qiwi Wallet, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro6000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor. Vă rugăm să solicitați Vilatudor.ro serviciul clienți pentru mai multe detalii despre plata !

Cumpărătorului Note:

Orice cerințe cu privire la ordinea, vă rugăm să rețineți că, atunci când plasați comanda, sau lăsați mesaj pe pagina de comanda !

Prețul nostru NU include orice taxe vamale sau fiscale. De obicei ne declare o valoare mai mică, în scopul de a evita sau de a reduce fiscală al cumpărătorului. PS: DHL sau alte express poate percepe mai multe taxe de import pentru unele Țări Europene, precum Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, România, Olanda, etc, care este în afara controlului nostru, asa ca mai bine dacă alegeți e-EMS, EMS sau China Post Air Parcel pentru pachet de peste 2KG.

Pachet de peste 2KG de Rusia, vă rugăm să nu ezitați să alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim, vă vom trimite prin linie Specială, care cu siguranta pot fi urmărite.

Dacă alegeți DHL dar adresa este amendat ca zone îndepărtate prin DHL, avem de a trimite pachetul prin Fedex, UPS, TNT, EMS sau China Post în schimb, fără nici o taxă suplimentară sau de restituire.

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră. Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negative și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Vă mulțumesc !

Vă rugăm să faceți clic pe pentru alte dimensiuni disponibile !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Șlefuire Ecran
Dimensiune 915*50
Numărul De Model JB-5
Grit P80
Nume De Brand BERBECII BRALIN
Granulatia 80#
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Produse similare