Aliaj de Zinc Bătător de Carne, Carne de Pui Ciocan Bătător Instrument cu Mâner Cauciuc

38.27lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


SECRETUL DIN SPATELE CEL MAI bun BUCATAR RETETE, cum ar fi țara friptura, weiner șnițel și cordon bleu - ciocan ciocan este perfect pentru pounding de pui, friptură, carne de vită, și alte reduceri dure de carne masina de spalat VASE în condiții de SIGURANȚĂ salvează de tone de timp de curățare în sus și în condiții de siguranță sterilizeaza orice carne cruda bacterii lăsat în urmă.

FOLOSI, de ASEMENEA, PENTRU a ZDROBI NUCI, ICE & HARD CANDY CU USURINTA - Ta ciocan ciocan nu este doar pentru manual bate carnea. Veți găsi de tone de utilizări suplimentare în jurul valorii de bucatarie

Pregăti fragede bucăți de carne cu KitchenAid fragezeste Carnea. Fiecare fragezeste carnea este ambalat individual. Construite din aluminiu, cu un mâner moale-grip, cu bătătorul este recomandat se spală numai manual. Ciocanul pentru carne cap are atât un apartament și o suprafață ridicată pentru toate tipurile și bucăți de carne. Pe mâner moale mâner asigură o manipulare confortabilă. Un convenabil agățat gaura asigură economie de spațiu de stocare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.38kg (0.84lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Numărul De Model 00321
Tip Carne Și Păsări De Curte Instrumente
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Tip De Metal Aliaj de aluminiu
Nume De Brand Leeseph
certificare CIQ,CEE,FDA
Material Metal
Carne Și Păsări De Curte Instrumente De Tip Carne De Frăgezire & Pounders

Produse similare