BOEYCJR Culoare Roz Rășină de Lemn Inele Bijuterii de Moda Lumii Subacvatice în Sticlă Roman Lemn Inele pentru Femei De Craciun

74.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Pentru < 5 USD Gratuit China Post Obișnuit Pachet Mic Plus 2.Scopul ≥ 5 USD Gratuit China Post Aer Înregistrat Mail Sau Vilatudor.ro Standard de Transport maritim 3.Scopul ≥ 5 USD Gratuit EPacket( Numai SUA ) 4.Pentru > 150 USD Liberă Internațională Express ( cu Excepția de la Distanță )

Dacă aveți orice problemă, vă Rugăm să direct. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a le rezolva,până mulțumindu-se cu noi.Oricum,litigiul nu poate rezolva problema.Dacă sunteți mulțumindu-se cu produsul nostru,vă Rugăm să aprinde de 5 stele pentru noi.Respect.

Ce articol am primit este diferit de Imagine al site-ului tău? Deoarece cele mai multe dintre produsele noastre sunt lucrate manual, fiecare element nu va fi 100% la fel ca imagine arată. Vă rugăm să permită o ușoară diferență în culoare și formă. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat? Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-10 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. Cum pot urmări meu parecl? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net /ro (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, te rog și te putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Există orice taxe vamale? De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci ai putea la plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 11cm x 13cm x 3cm (4.33in x 5.12in x 1.18in)
Inele Tip Inel De Cocktail
Sezon Primavara Vara Toamna Iarna
Stil vintage,boem,trendy,Etnice
Forma ca Imagine
Wholesell sau drogship Ambele sunt acceptate
Fine sau de Moda Moda
Setarea Tip Nici unul
Funcția Accesorii
Numărul De Model R010
Tip De Element Inele
Ocazie rochie de zi cu zi/petrecere /nunta/ziua
Culoare ca Imagine
Lățimea Suprafeței De 13mm
Nume De Brand BOEYCJR
Metale De Tip Nici unul
Greutate
Material Rășină
Gen Femei
Diametru Interior ca marimi
Dimensiune Inel 6, 7, 8, 9
Compatibilitate Toate Compatibile
Dimensiune #6#7#8#9
inel stil Rășină de lemn Inel
Forma\model Geometrice

Produse similare