Se potrivesc personalizat Auto covorase pentru Mercedes Benz C180/200/300 C200L C Coupe W205 W204 W203 2008-2017 auto mocheta garnituri mats

360.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Hi, atunci când comandați, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune: modelul de masina ta și an, a plecat cu mașina sau chiar cu mașina ,vom fi în conformitate cu cererea dumneavoastră de livrare, vă mulțumesc!

Shippemnt: - Noi nu suntem responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import. --1 Zi lucrătoare, timp de manipulare, sâmbătă și duminică comenzile vor fi procesate si Expediate luni. - Toate comenzile sunt expediate prin USPS/DHL/FedEx/UPS/EMS în China continentală. Internaționale de Transport maritim este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați confirmă expres metoda contabile și costurile de transport. --Achiziția dvs. va fi livrat prin intermediul standard de poștă aeriană, care în mod normal durează 3-12 zile lucrătoare pentru a ajunge. - Noi vă va oferi cu numere de urmărire atunci când elementul este expediat. Despre produs au cutelor problema de transport:În soare pentru a deșeuri lor va reveni în două ore noi! Sau folosind presiune medie, o dată la câteva zile mai târziu, cutelor va dispărea! Politica de retur: --Toate declarațiile acceptate-Cumpărător ar trebui să vă contacteze în termen de 14 Zile de la primirea produsului. - Restituire având ca Banii Înapoi. --Returnare vor fi plătite de către CUMPĂRĂTOR. - Nu repopulare taxa va fi încasat. Despre feedback-ul 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult. 2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 120cm x 80cm x 5cm (47.24in x 31.50in x 1.97in)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Articol Greutate About 3 kg
culoare Șapte culori pentru a alege
Lățime Produs According to car model
Material De Umplere Fibre Sintetice
Nume Culoare Alb-negru linie, Negru și roșu, Cafea, Bej, Violet, Maro, Roșu vin
Tip De Element Saltele Si Covoare
Covorase Tip Piele Mat
Caracteristici Speciale Usor de curatat, anti-scratch,rezistent la apa
Articol Diametru According to car model
Potrivit pentru modelul anului Se potrivesc personalizat Auto covorase pentru Mercedes Benz 2008-2017
Numele Modelului AD-2
Tip De Material Fibre Sintetice
Element De Lungime According to car model
Pentru Autovehicule Marca/Model Mercedes-Benz
Înălțime Element According to car model

Produse similare