Noi D28cm LED Lămpi de Perete Moderne Dormitor Simplu Tranșee Lumină Interioară, Bucătărie, Cameră de zi Coridor Iluminat Bar de Cafea Lumini de Perete

176.43lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


Noi D28cm LED Lămpi de Perete Moderne Dormitor Simplu Tranșee Lumină Interioară, Bucătărie, Cameră de zi Coridor Iluminat Bar de Cafea Lumini de Perete

Cumpara Ghid

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa si numele complet corect, astfel încât să puteți primi marfa la timp.

2. Mărfurile sunt livrate numai după ce a primit plata. Vă rugăm să aranja plata în curând după ce plasa comanda, multumesc!

3. Ne promitem că vom verifica marfa inainte de a livra.

4. Online transport gratuit pretul include doar costul produsului și de curier gratuit . Online pretul nu include orice fiscale sau vamale taxe care pot fi percepute de client în țară. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să pentru a obține bunuri, dar nu suntem responsabili pentru asta.

Despre Calitate

vom face candelabru cu China clasa K9 cristal , oferim garantie 1 an pentru tine .Dacă aveți nevoie de piese de schimb , pls tu ar trebui să suporte costul de transport maritim .

De obicei normală a trimite 1% glob de cristal pentru un plus piese de schimb, dacă veți găsi orice parte rupte , pls spune-ne si trimite-imagine clară , atunci vom rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil .

dacă nu știți cum să instalați , pls verifica noastre foaia de instrucțiuni în primul rând , dacă nu există încă o întrebare ,pls spune-ne sau cere expert electrician la partea ta.

Despre pret

Pretul nostru include produse de cost și navlu pentru cumpărător țară .Și clientul trebuie să plătească un impozit și taxă taxă la obiceiurile locale .

Despre transport

De multe ori ne ofere China Post Air transport gratuit pentru cele mai multe dintre țări , se poate ajunge la partea de client 15~25 de zile după livrare .Oferim, de asemenea, DHL sau FEDEX transport pentru țările care de sus de încărcare luate de către cumpărător în cazul în care au nevoie, Dar în America de Sud, țări și Rusia ,foarte scump taxa de transport de marfă , depinde de comanda clientului și apoi să decidă .

Despre feedback-ul

Pls ajuta-ne pentru a confirma pentru a primi bunuri și de a lăsa, de asemenea, feedback-ul după verificarea mărfurilor .Este foarte important pentru feedback bun pentru a sprijini munca noastră .Dumneavoastră de cumpărături fericit este obiectivul nostru de lucru tot timpul.

Noi oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit aici. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 32cm x 30cm (12.60in x 12.60in x 11.81in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Cerere Pat Cameră
Umbra Tip Sticlă Clară
Sursa De Alimentare AC
Tensiune 90-260V
Caracteristici Decorative
Nume De Brand Golden Drum
Stil Art Deco
certificare CE,RoHS,CCC
Tip De Instalare Montat Pe Perete
Corpul Material Fier
Numărul de surse de lumină 1
Numărul De Model SY4208/1L
Umbra Direcție Jos
Temperatura De Culoare Alb cald (2700-3500K)
Este De Becuri Incluse Da
Technics placat cu
Putere 6-10W
Material Metal
Zona De Iluminat 3-5square metri
Tip De Element Lămpi De Perete
Culoarea Caroseriei Negru,Galben
Utilizare vacanta
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tipul De Bază E27
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Garanție 3ani
Este estompat No

Produse similare