5pcs 8mm AAA Moda Rotund de Alamă, cuptor cu Microunde Clar Cubic Zirconia CZ Farmec Margele de Metal Bijuterii DIY Brățară Accesorii

41.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Calde la Modă Bijuterii Zircon Negru Minge de Margele Pentru a Face Bijuterii Cupru Micro Pave Meserii Farmec CZ Margele ștrasuri din Mărgele en-Gros Bedels

Dimensiune:8mm

Diametru gaura:1.5 mm

Material:cupru+zirconiu+rose de aur/gold/platinum/negru pistol placat cu

Farmecul Margele

1. Ne va livra toate produsele în termen de 25 zile de către EMS/DHL/UPS/Fedex sau China Post Air Mail/ePacket.

2. Pentru o valoare scăzută transport gratuit articole va vom trimite prin ePacket sau China Post Air Mail,va dura aproximativ 7 - 40 de zile pentru cele mai multe țări,și Brazilia/Spania va dura un pic mai mult decât alte țări.

3. Pentru mai mult de 200USD ,va vom trimite articole cu DHL/EMS/FEDEX gratuit .Dacă aveți pentru unele bunuri de încărcare costul de transport maritim, vă rugăm să contactați-ne pentru a reduce suplimentar costul de transport maritim, atunci când comanda dumneavoastră este de peste 200 de dolari.

4. Prețul nostru nu include taxele,TVA sau alte taxe ascunse ,pentru a se asigura pat impozitul minim ,vom declara ca cererea dumneavoastră sau declara ca "cadou" sau "proba" cu valoare scăzută.

5. Vă rugăm să confirmați Destinatar de Informații(nume, adresa, cod poștal, număr de telefon) cu atenție înainte de plată. Dacă informația este greșită, vei pierde coletul și să își asume responsabilitatea de unul singur. Și vă rugăm să nu ne cere să schimbe destinatarul informații după plată.

1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costurile de returnare.

2. Dacă ai primi produsele greșit sau defect în tranzit, vă rugăm să furnizați o imagine și să ne contactați imediat pentru înlocuirea sau repararea, dacă înlocuirea nu este disponibil,va vom retrimite sau full retrimite banii.

3. Dacă nu primiți elementele atunci când proteja timpul se scurge,vă rugăm să ne contactați,după ce vom verifica cu compania expres putem retrimite bunuri sau da rambursare completă.

4. TOATE PROBLEME, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a deschide un litigiu sau de a da un feedback negativ ,ne vom ocupa în termen de 23 de zile lucrătoare și de a oferi o mai bună soluție.Mulțumesc în avans.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5stele ,îl vor aprecia.

2. Nu contează ce fel de motiv pentru care nu se satisface.ne cerem scuze sincer.Vă rugăm să contactați e și să dea o șansă de a da o soluție bună înainte de a ne da feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Ne puteti contacta prin lăsând un mesaj în Vilatudor.ro sau TradeManager. Vom răspunde în termen de 24 de ore în zilele de lucru ,în termen de 36 de ore pe week-end .Dacă avem China Sărbătoare Națională a răspunde va fi întârziată , sper că puteți înțelege.

4. Vă mulțumesc pentru înțelegere deplină și cumpărături fericit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
culoare platină,aur roz,aur,negru arma
Micro pave bijuterii Margele cehia
Diametru Exterior 8mm
Diametru Gaura 1,5 mm
Numărul De Model farmecul margele
numărul PZ0082
Tip De Element Margele
Material cupru,zirconiu
Element De Forma Rotund brilliant-forma
diy meșteșug en-gros de șirag de mărgele
Articol Greutate 0.9g
consumabile pentru bijuterii mingea margele
Nume De Brand JUYA
De înaltă calitate margele pentru a face bijuterii
Fine sau de Moda Moda

Produse similare