Cartuș cip Pentru HP564 HP564XL HP 564 Pentru HP Photosmart D5445/D5460/D5463/D5468/C5324/C5370/C5373/ C5380/C5383/C5388

36.05lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Permanent chip pentru HP564 HP 564XL

Cartuș model no: pentru HP564

Cip: nu arată nivelul de cerneală cip

(Doar vă rugăm să urmați cartuș original model pentru a cumpara chips-uri.)

Cartus cu CHIP potrivit pentru Zona de piață:

America,America Latină,Asia-Pacific

Pentru HP modele de imprimante:

Continut pachet: 1buc pentru HP564 BK permanent chip 1buc pentru HP564 C permanentă chip 1buc pentru HP564 M permanentă chip 1buc pentru HP564 Y permanent cip

1SET 4 BUC Atentie: 1. Puteți instala acest chip pe Refillable cartuș de cerneală sau CISS (sistem de utilizare față-verso adeziv pentru a lipi cipul de pe cartus) 2. Pentru refillable cartuș de cerneală utilizatori: vă Rugăm să asigurați-vă că cerneala cartrdge au întotdeauna cerneala, Refill cerneală când nivelul de cerneală rămasă în cartușul de 10-20%, nu până la 100% gol, sau chip-ul va fi blocat pentru totdeauna, nu se poate folosi din nou. Vă rugăm să rețineți acest lucru. Deci, vă sugerăm utilizatorii de a verifica nivelul de cerneală de una sau două ori la fiecare jumătate de lună în funcție de tipărire cantități. 3. Cipul viața lui va fi de peste dacă cartuș de cerneală de cerneală.

Cumpărătorii Observa:

1. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, etichetă, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva materiale și de manoperă.

2. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem(cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși printer număr poate fi același

3. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă, corectă număr de telefon pentru a asigura livrarea la timp a comenzii

4. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. FAQ:

Q: Când am imprimați o foaie, culorile nu se potrivesc exact cu cele afișate pe ecran.

Diferite monitoriza șoferii vor produce ușor diferite culori și, prin urmare, culorile afișate pe ecran va fi întotdeauna ușor diferite decât cele pe care imprimanta imprimă.

Ai putea încerca să le potrivi dar fiecare program foloseste un ușor diferite driver și, prin urmare, fiecare schemă de culori este ușor diferită.

Q: de câte ori poate un refillable cartuș reumplut?

Cele mai multe dintre cartușele de cerneală, dacă numai în stare bună (în cazul în care capul de tipărire nu zgâriat, înfundate sau a fost lăsat la uscat, chips-uri ok), poate fi reumplut de mai multe ori.

Q: de Ce nu imaginea este imprimată după reumplere cartuș?

Aerul poate fi blocarea duzelor sau nu există suficientă cerneală pentru a ajunge la duza. Consultați instrucțiunile de utilizare pentru reumplerea procedura. Este important să se aplice pompa de aer și apăsați cel puțin 3 ori, până când o picătură de cerneală ajunge la duza capului de imprimare. Ștergeți excesul de picături cu atenție folosiți șervețele pentru a absorbi orice inutile cerneală în jurul valorii de evacuare a cernelii.

Q: Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara?

Cartusele sunt noi, sigilate si cutie de un 3rd party producator. În care îndeplinesc sau depășesc OEM brand de cartuse la o fracțiune din preț.

Poate o compatibil cartuș obține același randament ca la cartusul original?

Compatibil cartușul de imprimare de cel puțin aceeași sumă, și în condiții normale mai mult de OEM cartuș. Pe cele mai noi modele de imprimantă software-ul de imprimantă dictează cât de mult un cartuș poate imprima. Cartușele de cerneală compatibile sunt concepute pentru a imprima cantități corecte în cazul în care imprimanta dictează.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Structura Separat Cartuș
Compatibil Marca HP Laserjet
Model No Pentru HP564
Tip Cartuș Cip
Nume De Brand YOTAT
Aplicabile Echipamente Imprimanta
Numărul De Model Pentru HP 564

Produse similare