2017 Nou body-uri Anime Himouto Umaru-chan Umaru Doma Cosplay Costum de Flanel Iarna Pijamale Petrecerea de Halloween Salopeta Adult

97.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Memento prietenos: Daca vrei sa cumperi ceva, vă rugăm să folosiți cuponul. Puteți salva mai mulți bani. Și dacă veți găsi acest produs nu trebuie discount, te rog spune-mi, te va ajusta prețul după comandă (doar du-te la coș să faceți clic pe Cumpara Acum, nu-l plătească). Multumesc. Să ai o zi frumoasă.

Notă : Aceste pijamale nu includ papuci de casă, nu include mănuși .

Dacă vă place mănuși, ne puteti contacta adăuga NOI 5.99

Dacă vă place papuci de casă, ne puteti contacta adăuga NOI 9.99

Notă:în Cazul în care culoarea de pijamale au o diferență mică cu obiect material sau un alt imagini, pentru că aceste imagini sunt luate în medii diferite. deci, vă rugăm să ne înțeleagă.

vă mulțumesc !

*****************************************************************************************************

Conditii de plata: acceptam Carduri de Credit , Escrow , TT, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor. Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare-ai confirmat . Transport maritim: 1.Termeni de Livrare: Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Card de Credit sau Escrow. 2.Companiile de transport maritim: susținem transportul de:"china post mail", "EMS", "DHL" "UP" , timp de Livrare: o, UPS/DHL/FEDEX/TNT timpul de livrare dura 3-7 zile lucrătoare, EMS durează 8-15 zile lucrătoare b, China par Avion navei în Asia, la Vest de Euro, America de Nord ia 7-15 zile lucrătoare, nava America de Sud, orientul Mijlociu, orientul Euro, Africa ia 15-30 de zile lucrătoare c. Dacă bunurile sunt deținute de cumpărător localiza vamale, cumpărătorul trebuie să suporte riscul. Dacă se întâmplă taxe la import sau alte taxe sau alte riscul de când ne-am trimite bunuri din China, cumpărătorul este responsabil pentru a șterge personalizate sau să plătească fiscale personalizate, aceste riscuri se datorează cumpărătorului personalizat, care este în afara controlului nostru. Vă rugăm să înțelegeți. d. La fel de diferite țări au diferite localiza politica vamală, în scopul de a permite clientului de a primi mărfurile în condiții de siguranță și fără probleme, avem decizia finală de a alege ce serviciu atunci când nava. Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta. Feedback-ul: satisfactia Clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. Satisfactia ta,ne-o urmărire. Stimate Client, 1. Dacă aveți orice cerere cu privire la produsele, lasă-ne mesaj. Vom face noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu uitați să lăsați 5 stele feedback-ul pentru noi .Dacă nu, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema! mulțumesc u!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 18cm (7.09in x 4.72in x 7.09in)
Numele Departamentului Toate într-Un singur Anime Costum de Pijama
Tesatura Tip Anime Pigiama Onesies Sleepwear
Nume De Brand Jatektoon
Material Umaru Doma Cosplay Costum De Pijama
Tip De Element Bărbați Femei Costum de Animal pijamale
Utilizare Specială Unisex Animal Adult Onesies
Numărul De Model Umaru-chan Umaru Doma onesies
Caractere Personaj De Desene Animate, Costume
Tip De Sursă Anime
transport Costume de carnaval pentru Adulti Femei de Om
Componente Mantie,Șanț,Salopete & Salopetă
Model Pijamale, Salopete Rompers
Numele Pijama Animal Costume Costume Cosplay
Sursa Hamster Cricetulu Umaru-chan Pijamale
Gen Unisex
Dimensiune S, M, L, XL

Produse similare