JINGLANG Argintiu Incuietoare Homar Breloc de Cristal 3D Email Caracatiță Animal Farmece Brelocuri Pentru Femei Geantă de mână, Bijuterii

21.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Garantam toate produsele noastre sunt în stare bună înainte de expediere. Noi vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături și produsele cele mai la modă,cele mai de preț preferențial. În schimb,am să vă dau un cadou gratuit,dacă produsele au culori diferite,puteți amesteca culori,vă rugăm să lăsați un mesaj. Vă mulțumesc!

Conditii de plata: acceptam doar Escrow .

Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow. Transportul Si Predarea:

1.Termeni de Livrare: Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

2.Companiile de transport maritim: susținem transport "China post" "EMS", "DHL" "UP". UP,aceasta este de aproximativ 5 zile pentru livrare. DHL,este de aproximativ 5 zile pentru livrare. EMS,este de aproximativ 10 zile pentru livrare. China Post Air Mail,este vorba despre 20 de zile pentru livrare. Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta. Politica de rambursare: va Vom returna dacă nu vom livra în termen de livrare perioadă.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.055kg (0.12lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Material Stras
Ocazie Cadou De Logodnă Petrecere Wlfare
Compatibilitate nu
Locul de Origine Zhejiang,China (Continentală)
Funcția Decor
Nume De Brand JINGLANG
Greutate 38g
Metal de culoare Imitație Placat Cu Rodiu
Tip De Element Brelocuri
Forma\model Animale
Gen Femei
Stil Trendy
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Numărul De Model YSKB0814
Fine sau de Moda Moda

Produse similare