8 buc Noi oferta limitată de Broderie de expansiune belly dance fusta cu paiete Indian/Egipt dans funduri practica fusta

66.90lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


Dimensiune Talie Fusta Lungime Recomanda Înălțime Unitate de CM CM CM M de Elastic, 88 L Elastic, 95 >164 Sfaturi: 1.Unitatea este în CM, 1CM= 0.393 2 Inch. Produsul este doar pentru fusta, nu includ waistchain.

FAQ: Q: E produse la fel ca photo? A: Da, este. Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? A: Vom accepta ca urmare a metode de plata: Escrow, Transfer Bancar, Wester Union. Q: Pot obține o reducere pentru cantitate mare? A: vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi un preț mai bun. Transport maritim: 1. În mod normal, fiecare pachet va fi livrat în termen de 3-5 workingdays după ce plata a fost procesată. 2. Fiecare element cu numărul lor de urmărire, puteți verifica statutul de expediere pe site-ul corespunzător. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a finaliza plata. Politicile De Returnare: 1.Cererea trebuie să fie făcută prin e-mail în termen de 3 zile de la primire. 2.Articol de licitatie nu este rambursabil. Încă mai puteți face schimb de dimensiune (doar) sau de a reveni cât de credit magazin. 3.Pentru elementul cu acces gratuit sau cu discount poștale, real poștale costul este dedusă din total suma de rambursare. 4.Poștale și taxa de manipulare nu este rambursabil. Cumpărătorul va plăti toate taxele poștale de returnare sau de schimb. 5.Dacă haina are un producător defect sau deteriorat în timpul post, va vom trimite înlocuirea la cost (fără rambursare dat). Feedback: 1. Toți clienții noștri, care să ne dea 5 stele feedback-ul, se poate obține o reducere suplimentară sau cadouri pentru următoarele comenzi. 2. Dacă aveți orice întrebare despre produse, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne, vom răspunde la tine în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite-l, vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 5cm x 30cm (11.81in x 1.97in x 11.81in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Gen Femei
Dans De Tip Dansul Din Buric
Material Acrilic,Poliester,Raionul
Dimensiune M, L

Produse similare