Vintage Western Cowboy Hat Pentru Barbati Femei Vara Pălării De Paie Aliaj Pene Margele Fermiera Jazz Capac Margine Largă Soare Capace Sombrero

39.60lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Produse Western Cowboy Hat Pentru Barbati Femei Vara Pălării de Paie Aliaj Pene Margele Fermiera Jazz Capac Margine Largă Soare Capace Sombrero Greutate 210 g/bucata Decor

Metal Curea din Pene Material de Bumbac Fire+Hârtie de Culoare din Cauza diferite de afișare și loturi diferite de produse, de culoare de elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere. Dimensiunea Hat Circumferinta-58cm Pălărie Adancime 9cm Pălărie Margine-8cm Caracteristică

1.potrivit pentru zi cu zi poartă,pentru primavara,vara,toamna 2.materiale de înaltă calitate și manopera rafinat 3. Interior sudoare trupa de design,confortabil si respirabil.

1.Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile lucrătoare, să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi de zi cu zi.

2.Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de a plasa comanda, odată ce elementul a fost expediat nu putem schimba adresa.

Observație : Pentru valoarea comenzii mai puțin de 5 dolari, vom trimis prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus, care nu pot fi urmărite în țara de destinație.

Atunci când comanda mai mult de 5 dolari, va transport gratuit prin ePacket(numai pentru SUA) sau China Post Aer Înregistrat Mail.

Dacă doriți să-l expedieze prin ePacket(numai pentru SUA) sau China Post Aer Înregistrat Mail pentru comanda de mai jos $5, taxa de transport este de aproximativ 1.8 dolari pentru fiecare comanda. Poti adauga taxa de transport de pe magazinul nostru cu graficul și locul comanda împreună.

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să ia câteva secunde să ne lăsați un feedback pozitiv(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

2.Dacă orice probleme pentru comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative (1-2 stele)feedback-ul .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vă mulțumesc!

1.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2.Vă rugăm să luați fotografii clare defectului, apoi trimite-le la noi astfel încât să putem verifica.

3.Ne va acoperi costul de transport maritim regulat dacă elementul este identificat de noi cu defect sau nu ca publicitate. Sau putem oferi o rambursare pentru tine.

4.Acceptam, de asemenea, de schimb sau de a returna daca nu esti multumit de produs, dar taxa de returnare ar trebui să fie plătite de tine.

1.Dacă aveți orice întrebare pentru articol, nu ezitați să ne contactați înainte de a plasa comanda.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu.

3.Dacă achiziționați protecția timpul se scurge dar tot nu primesc articol, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta să prelungi durata de protecție a elementului.

4.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde cât mai curând posibil.Vă rugăm să permiteți un pic de întârziere din cauza jet lag sau de sărbători. Vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Material Hârtie
Ocazie Cadouri/Piscină /Plajă/Călătorie
Stil Casual/Fashion/Vintage
Model Tip Solid
Tip De Element Pălării De Cowboy
Nume De Brand gemvie
Sezon Primavara/Vara/Toamna
Greutate 210g
Tip Pălării De Vară /Pălării De Soare/Palarii De Plaja
Gen Unisex
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model 80FMZ13
Model Margele Din Metal Curea Din Pene
culoare Kaki/Cafea/Navyblue
Pălărie Margine/Pălărie Adâncime 8cm/9cm
Hat circumferinta 58 cm
Dimensiune 58cm

Produse similare