Portabil Sac de aparat de Fotografiat Caz Acoperire Pentru Panasonic DMC-GF9 GF8 GF7 GF6 GF5 GF3 GF2 GX80 GX85 geantă de umăr

60.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Specificatii: 100% de brand nou și de înaltă calitate, la Modă și design unic Grilă tesatura umăr husă pentru aparat de fotografiat digital Cataramă de închidere a se asigura dispozitivele dvs. rămâne în condiții de siguranță și corectă în sac curea de umăr Ajustabilă pentru o utilizare ușoară și convenabilă captuseala Moale oferă o mare efect de amortizare a Proteja aparatul de fotografiat de la daune, praf și zgârieturi Interne dimensiuni(L x W x H): 12 x 8. x 16,5 cm Notă: vă Rugăm să măsoare camera pentru a asigurați-vă că dimensiunea Camerei Caz se potrivi aparat de fotografiat înainte de a licita!! Conținutul pachetului: aparat de Fotografiat Cazul x 1 Gât/Curea de Umăr x 1 Camera din imagini NU este inclus!! Livrare:

1. Transport la nivel mondial ,ne va livra coletul prin China Post Aer Înregistrat Mail cu tracking NR. ( Dar dacă dumneavoastră pentru o sumă mai mică decât usd6.00,trebuie să livreze colete prin China Post Obișnuit de Mic Pakeage Plus, care, fără de urmărire detalii)

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Restituire/Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Taxele de expediere suportate de returnarea elemente vor fi suportate de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

Vamale:

Comanda va fi declarată drept cadou sau o valoare mai mică pentru a minimiza personalizate fiscale, și ușor de personalizat procedurii. Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout. Suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile. Atenție, vă rugăm! Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Feedback-Ul & Service:

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru,vă Mulțumim foarte mult.

2.Suntem întotdeauna bucuroși să vă oferim cea mai bună și preț rezonabil pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3)vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema de la prima dată.

4.Există orice întrebări sau cerințe,vă rugăm doar să ne contactați în orice moment, de pe Ali express online, mesaj sau e-mail, vom fi bucuroși să răspundă rapid.

Doresc aveți a vă relaxa și fericit cumpărături în magazinul nostru!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 12cm x 16cm (5.12in x 4.72in x 6.30in)
Tip Accesorii Saci De Umăr
Nume De Brand Fottos
Numărul De Model 039
Material Nailon
Tip Sac Moale

Produse similare