Beibehang Solid Tapet Floral Damasc Vintage Clasic 3D gazete de Perete Living Home Decor Galben Damasc papel de parede 3D

138.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material: non-țesute de hârtie metric dimensiuni:10m*0,53 m=5.3 metri pătrați imperial dimensiune:32.8 ft*1.738 ft=57.05 de metri pătrați

Culoare: 4 culori ca imagine(alb-crem,Maro,galben,Gri) adeziv Tapet nu este inclus, dar pot fi achiziționate de la magazinul dvs. locale de hardware.

Vă RUGĂM să REȚINEȚI: Tonuri de Culoare poate varia, din cauza diferite de iluminat în cameră. Pentru cantitate suficienta la un moment dat, pentru a evita diferențele de culoare din diferite loturi. Tapet veți primi poate avea unele riduri pe ea sau la ambele capete, dar nu efectul căutarea după lipire pe perete.

↓↓ culoare 1 ↓↓ culoare 2 ↓↓ culoare 3 ↓↓ culoare 4

Consumul de Material:

Vă rugăm să consultați următorul mod ușor pentru modul de calcul utilizarea de imagini de fundal,în scopul de a obține dreptul de cantitatea de produs comanda.Această formulă poate folosi pentru general calulating dar pentru orice printuri speciale,sau de imprimare mare repetați dimensiuni,vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu sunteți sigur exact cantitatea,vă mulțumesc~

Livrare:

Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim: statele UNITE ale americii: 7-23 zile lucrătoare UA : 7-23 zi lucrătoare Europa: 7-25 zile lucrătoare Brazilia:30-60 de zile lucrătoare rusă:30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.

Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale. Orice taxele de import sau taxele sunt cumpărător\\ \ 's de responsabilitate. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet. Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Fiscal: nu suporta orice taxe vamale Feedback-ul: 1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. 3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Tapet LOGO-ul de afișare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 54cm x 10cm x 8cm (21.26in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Material Fibre de lemn tapet
Dimensiuni 5.3㎡
Stil Europa
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Tapet Textil Material Non-țesute
Numărul De Model A0532 8892 8897
Caracteristică Rezistent la mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos,fără Formaldehidă
Tratament De Suprafață Relief
Nume De Brand beibehang
Tip Imagini De Fundal Textile
Utilizarea camera de zi
Model Solid
Funcția Mould-Proof,Ignifug,anti-Fum,Umiditate-Dovada,izolare fonică,rezistent la apa,Izolație Termică,fonoabsorbante,Anti-static
culoare culoare 1 culoare 2, 3 culori, culoare 4
Utilizare Divertisment,Administratie,Comert,De Uz Casnic

Produse similare