Noul Cap Sferic Nail Art Burghiu (Minge Mare) Așchie Arta Nail Polish de Slefuire Instrument Electric pentru Manichiura Mașină de Găurit

18.85lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest lucru este mare pentru toate tipurile de unghii lucrare de sculptura, de lustruit, pentru lustruire. Convenabil de a folosi și lumină greutate . Compact și ușor pentru a stoca sau de a lua cu tine. Mare pentru un salon sau utilizarea acasă! Caracteristici: - Remodelarea unghiilor. - Intersectant dungi capului de foraj poate ajuta poloneză și remodelarea unghiilor. - Elimina pielea moartă . - De dimensiuni mici și cuspidal de design face mai ușor pentru a elimina pielea moartă de aproape de unghiile tale. - De asemenea, poate fi folosit pentru a removel moarte ale pielii pentru unghii și unghiile de la picioare. - Importate din aliaj,de înaltă eficiență,căldură rapid,cel mai potrivit pentru nou-venit,nu va afecta pielea. - Poate fi de asemenea utilizat pentru ștergându gel de unghii. - Acest produs este un profesionist de unghii burghiu pentru nail art mașină. - Rezistenta la temperaturi ridicate,de sus carbură,rezistent la pete,ușor de curățat. - Durabil poartă,uper duritate,greutate de lumină convenabil și în siguranță.

CAIETUL de sarcini:

- Formă:Sferică Cap Nail Art Burghiu

- Tip: Îngrijire Unghii Instrument - Material: Aluminiu - Culoare Bit Cap: Argintiu - Dimensiune Totală: Aprox. 3.7 * 0.5 cm / 1.46 * 0,2 in (L * W ) PACHETUL INCLUDE: - 1* Nail Art Burghiu

Dacă vă plimbați mai multe produse, vă rugăm să faceți clic pe

NOTĂ:

- Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

- Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

CONDITII DE PLATA:

Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.

TRANSPORT:

- Conditii de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

- Companiile De Transport Maritim:

Noi sprijinim de transport "China Post Air Mail"sau"HK Post Air Mail"(≤ 2 kg),"EMS"sau"DHL"

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

FEEDBACK-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Notă: ambalaj din material plastic de culoare va fi trimis la întâmplare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 22cm (5.91in x 4.72in x 8.66in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Tip De Element Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Dimensiune 1pc
unghii ceramică pic unghii de foraj
Numărul De Model TT222
Tip Manichiură Electrice Masini De Gaurit
Prize De Tip Unghii Burghiu
Nume De Brand AriesLibra
Material Din Oțel Inoxidabil
Starea De Brand Nou
Articol Sferice
categorie Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Unitatea De Produs pc
culoare Argint

Produse similare