Xml T6 Led Lanterna Cap torță de Lumină Lampă Linterna Frontală Reîncărcabilă faruri 2000 Lumeni Zoom Baterie 18650

59.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Xml T6 Led Lumina Cap Linterna Frontală Reîncărcabilă 2000 Lumeni Zoom Lampa De Cap Cu Led Far Cu Baterie 18650 Lanterna

Caracteristici: XL-M T6 LED de înaltă calitate, la fel de luminos ca un reflector lumina Cap poate fi reglat în jurul valorii de 90 de grade de aliaj de aluminiu Durabil material carcasa Cu o interfață de încărcare de pe suportul de baterie, mult mai convenabil pentru încărcare Cu reglabile și elastic cap trupa convenabil pentru a pune pe sau decolare indicatorul luminos De culoare roșie de pe suportul de baterie joacă un avertisment bun rol în noaptea de mers pe jos sau cu bicicleta, Potrivit pentru sport în aer liber, activități în aer liber, cum ar fi vanatoare, ciclism, alpinism, și camping Potrivit pentru cele mai multe interioară ca acasă întreținere și activități în aer liber cum ar fi camping, pescuit, drumeții, noapte de zbor, harta lectură, navigatie, speologie și de vânătoare

Caietul de sarcini: 100% de Brand Nou Model de LED: 1 x XML-T6 LED-uri Bec Lumeni: 2000Lumens design rezistent la apa carcasa din aliaj de Aluminiu aliaj de Aluminiu reflector 3 comutator de Mod: Bright Lumina / Lumina Slaba / Modul Intermitent Modelul de Baterie necesare: 2 x model de baterie 18650 ( include in pachet ) Culoare: Negru cu Banda Albastra Reglabil Focus, Zoom LED Far

Caietul de sarcini baterie: Baterii model: 18650 Tensiune: 3.7 V / bucată Putere: 4200mAh Li-am pe rechargerable baterie

Incarcator caietul de sarcini: putere de Intrare: 110-240V, 50/60Hz 2 porturi, pot percepe 2 baterii in acelasi timp Putere: DC4.2V 600mA

Conținutul pachetului: 1 x XML T6 de Mare Cap de Lumină lampă 1 x incarcator Casa (UE, SUA Tip ) 2 x 18650 baterie (4200 mAh ) Notă: această legătură este prețul include faruri + baterii + incarcator. Dacă doriți să cumpărați acest cap lanterna withcar incarcator si incarcator, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos: Sau puteți să-l cumpere cu alte încărcătoare, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos:

spectacol de imagine:

fierbinte legate de produse:

* Am expediat în întreaga lume ( cu excepția Nigeria ).

* Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare .

* Am expediat doar a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

* Imaginile prezentate sunt doar pentru referință.

* SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de holoidays. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

* Datorită statutului de stoc si diferenta de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

* Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.

* Acceptam plata termeni de Escrow, și alți termeni populari.

* Dacă doriți să plătiți prin alți termeni, cu excepția de Garanție, vă rugăm să ne contactați în avans.

* Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la confirmarea comenzii.

* Noi oferim o garanție de 1 an pentru produsele defecte, accesorii de vin cu 3 luni garantie.

* Putem testa fiecare produs înainte de nava, va garantam 100% de lucru.

* Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și client are până la 7 zile de la data primirii de înlocuire (Cumpărător ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile).

* Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare. Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.). După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

* Odată ce vom obține elementul retur, va vom trimite înapoi cât mai curând posibil.

* Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe partea cumpărătorului.

* Î: de Ce aveți astfel de preț scăzut pentru elementul? Sunt cu bună calitate și de brand nou?

A: DA, platesti la PRET de FABRICA! Vindem brand nou produs direct de la fabrica. De aceea preturile noastre sunt foarte competitive.

* Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut.

* Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 10cm (3.94in x 3.15in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Putere 10W
Rezistent la apa Da
Comutator De Mod Joasă/Medie/Înaltă
Tip De Element Faruri
Scopul Camping
Modelul de Margele de LED-uri T6
Fascicul De Unghiul 180°
culoare Alb
Tip Baterie Litiu-Ion
Nume De Brand QvvCev
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Potrivit baterie 2 x 18650 baterie ( inclusiv )
certificare CE,GS,CCC
Numărul De Model Q18067-3
Pachet inclusiv 1 x far , 1 x AC incarcator CASA ,2 x 18650 baterie
Lanterna Tip pentru Excursie ,camping pescuit, echitatie

Produse similare