JSTOP 5piece/set CX-5 Auto lumina de citit 31mm led C5W festoon canbus 4014SMD 12-24V auto becuri Automobile lămpi Lumini de Interior

52.48lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


1.Model produs : JSTF31-10SMD-4014

Tip LED: 4014SMD

LED Q ' ty: 10 BUC Led-uri

LED culoare: alb / Cald alb / lumina bule

Tip soclu: C5W C10W Feston

Tensiune de alimentare: 12VAC

Alb temperatura de Culoare: 6000-6500K

Flux luminos: 150-190LM

Durata de viata: 50000 ore

5piece/set CX-5 Auto lumina de citit 31mm led C5W lumina canbus lampa de feston 4014SMD auto 12V bec Automobile lumina Lumini de Interior

Transport :

transport gratuit prin china air post.

În mod normal, să ia 15-48 zile lucratoare ajunge

Dacă doriți să utilizați alte express, vă rugăm să lăsați un mesaj sau chat cu noi on-line,

noi vă va oferi cel mai bun pret, UPS, DHL, FEDEX, EMS, China Post de Aer sunt toate disponibile.

și te rog să fii atent : taxa de transport DHL nu este, inclusiv pentru zonele rurale. u pot căuta site-ul în primul rând pentru a determina dacă zonele izolate. este nevoie să plătească pentru ceva extra taxa de transport pentru zonele rurale. pls contactati vanzatorul despre detalii. multumesc

Notă: sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.

Valoarea Facturii Comerciale:

În scopul de a permite să obțineți aceste bunuri și rapidă de a plăti mai puțin impozit (orice taxă de import sunt cumparatori responsabilitate), vom face întotdeauna factură în valoare mai mică, astfel încât vamale clearance-ul va fi mult mai ușor și rapid.

Dacă nu doriți să facă factură în valoare mai mică, vă rugăm să ne informați cât de mult valoarea vrei sa arătat pe factură, atunci când plasați comanda.

Service În Garanție:

dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

suntem bucuroși să vă ajute cu restituire sau de schimb în termen de 5 zile de la primirea produsului, cu condiția ca toate ambalajele originale și accesoriile sunt în starea inițială.

dacă preferați să se întoarcă înapoi bunurile pentru alte soluții, vă rugăm să ne contactați în avans. cumpărătorii sunt responsabili pentru se întoarce de transport maritim, costurile în orice circumstanțe.

Feedback-ul :

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ sau feedback naturale,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

Ne bazăm pe eBay reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul Dvs. și DSRs sunt extrem de importanți pentru noi ca mai bine DSR scoruri afectează nostru de căutare de plasament de pe Vilatudor.ro. Ne-ar dori să câștige un feedback bun si 5 stele DSR rating. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine . Dacă nu ne-am dat un motiv suficient pentru 5 stele note pe fiecare DSR atunci vă rugăm să ne anunțați cum putem câștiga dvs. de rating de 5 stele înainte de depunerea yourscores!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Exterior/Interior Luminile De Interior
Model Mazda CX-5
Tip De Element Lumini De Lectură
CX-5 Ani 2014,2013,2016,2015
Putere 2W Canbus
Nume De Brand JSTOP
Tip De Interfață Feston-31mm
Articol Greutate 0.05KG
Tensiune 12VAC
Emițătoare De Culoare Cristal Albastru, Alb, Alb Cald
Lumina Xenon Model C5W Festoon canbus lumina
Lumeni 150-190LM
Pentru Autovehicule Marca/Model Mazda
culoare alb cald / alb
Numele Modelului JSF31-10SMD-4014
cod produs JSF31-10SMD
led-uri tip 4014SMD
alb temperatura 6000-6500k
Temperatura De Culoare 6000K
Pentru Lampă De Masina Lumini De Lectură

Produse similare