Bucatarie Cutit Ceramic pentru Decojit Utilitate Feliere Chef Cutite 3 4 5 inch Alb Zirconiu Lama de Fructe și Legume de Cuțit Cutter Set de Instrumente

72.59lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Diferența de la alt brand:

1. Purifica de înaltă calitate zirconia de alimentare de la materii prime zirconiu nisip provenind din Australia de Vest.

2. Completat de stat de artă și de facilitatea de aplicat 300 de tone de presiune la ambarcațiunile de spectaculoase mare dens lama.

3. Se adapteze nostru unic Izostatice la Rece Presare (CIP) procesul de a face set cutite mai greu, mai dens și mai clare.

4. Sub 1400°C temperatura , spectaculos de mare dens super greu și ascuțit Myvit set cutite va fi format după 72 de ore de sinterizare.

5. Final, avansate de 36° convex șlefuirea marginilor tehnologie va ajuta myvit cutite ceramice super-ascuțite.

(Culoarea poate fi reflectat în mod diferit, pic este numai pentru referință)

Element Descriere :

Acest cutit ceramic set kit-ul include 3" 4" 5" inch, cutit+ Peeler+Capace . Acestea sunt realizate din material ABS și ceramică.

Funcția s: Fabricate din oxid de zirconiu care sunt anti-bacterii, anti-agățare, non-toxic si non-corozive sigure, sănătoase și ecologice. Garantarea de mâncare familiei stancu , oferă o sănătate și bucătărie la modă. Cele mai bune instrumente de tăiere pentru legume,fructe, pește, carne sau orice înaltă cerând mâncare. Extrem de dure, ascuțite, dar în condiții de siguranță . au calitatea de înaltă densitate , nu este ușor să fie bont. Nici o reacție cu orice alimente, păstrează culoarea originală și gustul produselor alimentare , păstrați alimente prospețime și de nutriție. Nici o stimulare pentru ochii tăi atunci când tăiere excitantului alimente cum ar fi ceapa. Poate fi folosit pentru a face alimente pentru copii

Caietul de sarcini: material Lama: Ceramica manipulează material: ABS Culoare: multi-culoare maner + Alb lamei lungimea Lamei: 3în/8cm, 4in/11cm, 5in/13cm, 6/15cm

Pachetul include:

1 * 5" cutit Feliere

1 * 4" Fructe slicer

1 * 3" Fructe parer

1 * Peeler

3 * acoperă

Abo ut u s:

1. Suntem profesional de cuțit Ceramice fabricarea fabrica. Ne-am pr rincipal pentru a produce și vinde ceramica set de cuțit în funcție de nevoile clienților. Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung a relațiilor, și așteptăm cu nerăbdare la o situație win-win.

2. Dropship Sprijinul de care Avem garantat cel mai mic picătură navă pirce pentru care a devenit membru al nostru.

3. Mostră gratuită pentru en-gros de membru, și de a obține cea mai recentă ceramica cuțit model de promovare.

Vă rugăm memento: Nu mă bag, flexibile, violent tocare sau dezosare. evita tăierea alimentelor congelate sau pe suprafața de marmură, sticlă și oțel bord . Se spală cuțitul după fiecare utilizare, de preferință, de mână cu un detergent slab și nu-l spălați în mașina de spălat vase. Pentru siguranța lui preocupare, vârful și călcâiul de lama au fost rotunjite.

Atenție: Păstrați-l departe de copii, Nici de căldură sau șocuri nu taie alimente greu nu folosiți mâna pentru a testa duritatea lamei

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Material Ceramica
Nume De Brand MYVIT
Tip Cutite
Funcția Cuțit De Bucătărie
certificare CEE CE / UE,SGS,CIQ,LFGB,FDA
Materialul Lama Ceramica
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Cutit Tip Paring Cutite
Cutit tip 1 5 inch cuțit de utilitate
Numărul De Model MY009
Lama De Culoare Alb
Cutit tip 3 3 inch, cutit decojit
culoare mâner roșu, negru,albastru,roșu, alb,portocaliu,verde,verde lac
Material Mâner Plastic
Cutit tip 2 4 inch cutit feliere

Produse similare