Jessup perii de Înaltă Calitate, Materiale Profesionale Fata perie de Machiaj pensule Duo Fibre Pudra/Blush 159

22.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Jessup pensule de Machiaj Duo Fibre Pudra/Blush 159

Acest element include 1 machiaj pensula Duo Fibre Pudra/Blush-159: Perii lungime de aproximativ:18.1 m lungime Vârf despre: 3.6 cm Sfat lățime despre: 3cm tip Mâner:Lemn de tipul de Par : Duo Fibre Moi aplicarea de pulbere și produse minerale. Generează un difuză aplicarea blush

Jessup , un Hong Kong brand fondat de Daniel Shieh în 2013. Numele de "Jessup" conține "Jess" (de la Jessie numele) și "în sus" (înseamnă că viața va fi mai bine).

Jessup Frumusețea este angajamentul de a furniza cele mai bune și cele mai dorite produse cosmetice pentru fiecare fată și de a ajuta ei pentru a obține propria lor frumusețe unică.

Cum să-Ți cureți Pensulele:

1. Loc perii în apă caldă.

2. Aplicati o cantitate mica de sampon delicat pentru perii și de a lucra într-o ușoară spumă.

3. Clătiți perii bine sub jet de apă. Veți observa că apa de pe geamuri colorate perie de acoperire de protecție.

4. Continuați să clătiți până când nu culoarea de frunze perie.

5. Permite să se usuce la aer.

Alipay, Western Union, Paypal, carduri de Credit, iar altele sunt autorizate să plătească .

Încă mai au probleme să plătească? Va rog sa ma contactati sau centrul de service pentru clienți de Vilatudor.ro pentru ajutor!

Livrarea se face în termen de două zile lucrătoare după ce plata este confirmat, folosind Vilatudor.ro Standard de Transport maritim,Cel mai lung timp de transport maritim,în termen de 5 până la 6 săptămâni , cel mai scurt ? doar o saptamana, depinde de unde te afli .

Mai repede? contactați-mă.

Q: nu primi pachete,ce ar trebui să fac? A: vă Rugăm să verificați informațiile de urmărire în primul rând ,dacă nu există informații actualizate de pe site-ul de urmărire, contactati-ma . Dacă protecția data este suficient ,vă rugăm să așteptați cu răbdare , sau contactați-mă pentru a prelungi timpul de livrare. În același timp, puteti merge la oficiul poștal local sau din apropiere poștală pentru a verifica pachetul,sau suna locale de transport maritim transport ,vamale, biroul pentru ajutor. Dacă nu ați primit pachetul, în timp promis ,va Vom returna sau retrimite. Q: se Poate vinde la preț en-gros? A: Da ,contactati-ma despre MQO pentru prețul cu ridicata. Q: Ce ar trebui să fac atunci când există o problemă de calitate de la perii? A: Da clipuri video ,fotografii sau alte dovezi de problema perii pentru mine . Dacă ați primit doar o parte din pachete ,Vom retrimite sau de restituire . Nu vă faceți griji ,vom responsabil pentru afacere.

Q:ai nevoie de promotii din platformele sociale ? A: Da ,dacă aveți o mulțime de machiaj fani ,contactati-ma pentru colaborări. Q:Ce ar trebui să-am observat inainte de a comanda ? O: Alege perii cu atenție și lăsați-ne valabil și detaliate adresa de livrare. Ar trebui să știi că țara ta e politica vamală a produselor importate și prețul care va fi evitați de impozitare , scrie cerintele de mai jos comanda sau doar spune-mi direct.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Material Par Sintetic
Cantitatea 1buc
Folosit Cu pulbere
Perie Material Fibră De Lână
Numărul De Model 159
Material Mâner Lemn
Nume De Brand Jessup
Tip De Element Pensula De Machiaj
Dimensiune 18.1cm

Produse similare