Moda originale de Lux Pietre de Cristal Dantelă Albă Jartiera Nunta Seturi pentru Mireasa Handmade Cu Fildeș Ponosit Chifon de Flori

31.89lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Moda originale de Lux Pietre de Cristal Dantelă Albă Jartiera Nunta pentru Mireasa Handmade Cu Fildeș Ponosit Chifon de Flori Caracteristică Dacă aveți nevoie de mai multe jartiere,pls contactati-ne pentru a beneficia de reducere!! * Articol Nr.: HT9628 * acest pret este pentru 1Set Jartiera inclusiv suvenir jartiera si arunca jartiera * Marime:o singura marime,folosit pentru 16-25 inch,dacă ai nevoie de alte dimensiuni,va rugam sa ne contactati.multumesc Dimensiuni Utilizate pentru Dimensiunea Coapsei S 14-17 inch M 17-21 inch L 20-24 inch XL 23-27 inch XXL 26-29 inch XXXL 28-32 inch

Culoare:vezi poza,am putea schimba culoarea pentru ponosit de flori,avem mai multe culori pentru ponosit de flori,cum ar fi bleumarin,alb,roz,violet,albastru deschis,maro etc. Material:Margele,Pietre,dantela,AB Culoare Rhinetsones pentru jartiera este făcută de mână,să ne asigurăm ne va livra acest termen de 1-3 zile lucrătoare. După efectuarea plății,vă rugăm să nu uitați să lăsați tau de Tel.,pentru că este mai bine pentru transport. Vă rugăm să ne anunțați data de nunta ta pentru a se asigura dacă timpul nostru de livrare este ok.

Dacă aveți nevoie de cantități mari,vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi ridicata preț.

Vă rugăm să consultați culoare ca cele de mai jos: vă Rugăm să consultați noastre alte imagini ca cele de mai jos:

Lăsați Feedback-Ul

Pentru că magazinul nostru este deschis.Va rugam sa sper că fiecare cumpărător ar putea să ne dea feedback-ul bun după obținerea de produse de bună.oricând,noi iti oferim cele mai bune servicii și produse mai bune.dacă aveți orice nu-fericire lucru,vă rugăm să ne contactați,vom putea rambursare sau să încerce o altă cale de a face pentru tine.

Plata :

*Accepta plata online,money gram,Escrow etc.

Dacă aveți orice alte cerințe,vă Rugăm să ne contactați.

Transport

1.După varsat,pls confirma adresa ta și să-ți lași de Tel.,care este mai bine

2. Statele UNITE ale americii de Epacket,va dura aproximativ 7-15 zile lucrătoare, CA,UK,AU,FR,GE,RU De Epacket,va dura aproximativ 10-20 de zile lucrătoare Thailanda,Japoneză,Coreea,MEU De china mic Colet Poștal,va dura aproximativ 15-25 de zile lucrătoare Altă Țară din Europa și asia țara De china Mic Colet poștal,va dura aproximativ 15-25 de zile lucrătoare de America de Nord Prin China mic colet poștal,va dura aproximativ 20-40 zile lucrătoare

3.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim,vă rugăm să ne contactați,vă vom trimite prin DHL,Fedex,TNt sau Ems,care este un litler scumpe.dacă o cantitate mai mare de a cumpăra,acesta va fi mai ieftin.

4.În cazul în care comanda mai mult de 150 de dolari,ne va livra prin SF-express,DHL,TNT sau UPS,Fedex,va dura aproximativ 4-7 zile lucrătoare.

Politica De Retur:

Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a face pentru tine și să te satisfac în timpul cumpărături aici,nu vrem orice rău să se întâmple.dacă aveți orice cerințe speciale,vă rugăm să ne contactați pe e-mail sau un mesaj.

*Intoarce-te dacă ai greșit elemente.

*Întoarcere în cazul în articole este deteriorat în timpul transportului.

Ne-ar dori pentru a returna banii, dacă orice rău s-a întâmplat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.001kg (0.00lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Element Jartiere
Nume De Brand lOWOSAiWOR
Starea Design nou aplicatiile de Strasuri
Pentru jartiera de mireasa
culoare Alb Întins Dantelă Asieta
Numărul De Model HT9628
Ambalare 1buc jartiera nunta într-o singură cutie
Dimensiune 14-32inch
Numele jartiera nunta seturi
Gen Femei
Stil Europa
Material Aplicatiile de strasuri,imitație de perle,dantela

Produse similare