WEIMOSTAR 2018 Bărbați Vară Pro Jersey Ciclism mtb ropa ciclismo bicicleta purta haine sport maneci scurte în aer liber, biciclete tricou topuri

58.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


descriere: Tricou Material: 100% poliester tip: brațul scurt gen: bărbați Caracteristică: Rapid-uscat funcție și face sa se simta mai confortabil. ochiurilor de plasă respirabil jersey menține rece și transpirație. în full length zip ascuns de închidere, la modă și durabil. buzunare spate pentru depozitarea pieselor mici. design unic, perfect pentru ciclism, călărie curse sau camping, sporturi în aer liber.

Pachetul Include:

1bucată x Biciclete Sacou

Dimensiunea Diagramă:

1. Timp de livrare: 15-25 zile lucratoare transport gratuit prin posta posta 7-15 zile lucrătoare de transport maritim expres (Inclusiv DHL, UPS, EMS ....) 2. Ne exprimam speranta ca la sosirea în care elementul este în timp util, dar din moment ce este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare depinde foarte mult de firma de curierat locale și Taxele Vamale (dacă este cazul) și complet în afara controlului nostru după ce a postat. Ar trebui să existe orice întrebări legate de acest transport, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. pe măsură ce ne străduim pentru a reciproc și pozitiv tranzacțiile 3. De transport maritim, inclusiv taxele poștale, de manipulare. 4. Numărul de urmărire va fi de transport maritim de înregistrare 5. Am expediat 6 zile pe săptămână, cu excepția sâmbătă și de sărbători. 6.Pachete de navă, de obicei 1 până la 3 zile lucrătoare și se poate verifica on-line (inclusiv sâmbătă și de sărbători) după ce a primit plata. Obiecte Rare și ordinele de mare poate fi un pic mai mult. 1. Dacă ați primit elementul este inacceptabil rupt, rupt, sau de ordine, pls ne informa în termen de 3 zile de la livrare. 2. În caz de aceste lucruri neplăcute se întâmplă, sperăm că și cumpărătorii de furnizor să poată comunica în mod activ să rezolve disputa într-un mod flexibil. Vă promit că vom găsi o soluție satisfăcătoare.

Nu ezitati sa ne contactati. Pentru ca noi să facem tot posibilul pentru a rezolva orice problemă care ar putea veni imediat, și am aprecia posibilitatea de a o tranzacție echitabilă. numai fi open-minded! Orice întrebări despre oricare dintre produsele noastre va fi răspuns cât mai curând posibil. Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Sezon Vara,Primavara
Tip De Element Tricouri
Lungime Fermoar Plin Fermoar
Gen Bărbați
Lungime maneca(cm) Scurt
Caracteristică Respirabil,Iute Uscat
Nume De Brand weimostar
Tip Sport Ciclism
Tesatura Tip Jersey
Numărul De Model ciclism jersey top
Material Poliester,Spandex
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare