USBDongle nRF51822 Redus de Energie Bluetooth apuca BLE4.0 cu coajă sniffer

100.93lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Introducerea de produse Produs funcția BLECapture andBLEProtocol instrument de analiză. NRF51822 MINIDevelopment bord. Caracteristici produs Cu un înveliș transparent, profesionist nivel de pachete de captare și protocol, instrument de analiză, de transport convenabil poate fi un instrument de captare poate fi de asemenea folosit ca o placă de dezvoltare, o dublă utilizare, de înaltă performanță la preț! Standard4pin SWDDebug interfață, matchJ-LINK ,ST-Linkși alte tipuri de debugger, prin potrivire de plăcuță adaptor poate fi direct programat și simulare, pentru a evita probleme de ajutorul DuPont linie de conexiune. integrateBalun, de înaltă efficiencyPCBAntenna, performanța wireless este mai superioară. La bord aRGB LEDFull display color. Placa conține un utilizator cheie, ca placa de dezvoltare este mult mai convenabil de a folosi. compatibleNordic 2.4 GHz nRF24Lxx Serie chips-uri și mai multe produse. Chenar îngust de design, nu va ocupa de alte computerUSBThe locația otherUSBDevice acces. Utilizarea EN-Donngle - BLE pachete de captare și analiza de protocol

1 : în Conformitate cu "RO-DongleDescription de manualul de instalare trebuie să fie software-ul și driverele.

2 : takeEN-DongleConnected la un computer.USBInterface, și letEN-Donglebe inCentralandPeripherelWithin de acoperire a semnalului.

3 : faceți Dublu clic "ble-sniffer_win_1.0.1_1111_Sniffer.exe" startSniffer.SnifferAutomatically verificați portul serial și surroundingBLE Dispozitivului, așa cum se arată în figura de mai jos.

[niffer software-ul de interfață]

Bara de informații arată în imaginea de mai sus. SnifferRead portul serial este:COM25. Afișare în dispozitivul listSnifferHas s-a târât spre twoBLEEquipment, numărul respectiv este "0" și "1".

4: Introduceți numărul, selectați dispozitiv BLE, așa cum se arată mai jos. 5: Intrare "w" start Wireshark, începe să captura.

Wireshark Este un foarte bovine de rețea pachete software de analiză, de sprijin un număr de protocoale, rețele de comunicații legate de dezvoltarea unui friendWiresharkWill nu fie necunoscut, chiar dacă nu este utilizat, de asemenea, ar trebui să fi auzit de.WiresharkCan ne ajuta sa fie una dintre cele originalBLEData pachet în conformitate withBLEThe analiza de acord, și în scopul de a înțelege forma putem arăta.

Livrare listă EN-Dongle-un bloc (inclusiv shell) de Programare adaptor bord Un six core cablu

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Tip Aer Conditionat Piese

Produse similare