5PCS Dentare Lupe dentare ochelari Dentare Chirurgicale cadru de Sticlă, pentru pansamente lupe de Marire sport tip Lupă

191.73lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


Ochelari de siguranță este un efect special de ochelari, utilizarea de ocazii, nevoi diferite de ochelari sunt, de asemenea, diferite. Cum ar fi spitalul chirurgical de ochelari, la sudarea cu ochelari de sudura cu laser, gravura laser, ochelari de protecție, și așa mai departe. Ochelari de protecție în producția industrială, de asemenea, cunoscut sub numele de asigurarea forței de muncă ochelari, ochelari de protecție și măști de protecție sunt împărțite în două categorii, rolul principal este de a proteja ochii si fata de ultraviolete, infraroșu și microunde radiații electromagnetice, praf, praf, metal și Piatră de nisip moloz și soluție chimică pulverizare daune. 1. Obiectiv toate importate din policarbonat (POLICARBONAT) Seiko materiale de consolidare. 2. American ANSI.Z87.1 satisface impactul unui standard și standard European CE EN166 standarde de testare. 3. Design Ergonomic, fără accesorii metalice, astfel încât viziunea este mai deschis, purta mai sigur și mai confortabil. 4. În mai multe etape, umanizat reglabil oglinda picioarele pot fi ajustate în funcție de individ cu fața în sus și în jos, înainte și după întâmplare de reglare 5. Profesionale, tratament anti-ceață, fără nici o diferenta de temperatura, mai ales pentru vreme rece domenii. 6. Flancul și design sprânceană, poate bloca în mod eficient o parte din particulele de zbor, nisip și praf 7. Unic mercur-îmbunătățită de acoperire, poate mai eficient bloc UVA și UVB și alte dăunătoare lumina. 8. O varietate de culoare cadru de film și opțiuni de culoare pentru a satisface nevoile diferite: O: film transparent: convenționale, Doi: lentile gri: anti-ultraviolete. Trei: portocaliu obiectiv: anti-infraroșu: Patru: roșu obiectiv: anti-laser linie, Cinci: lentile galbene: viziune de noapte de credit. Șase: deosebit de potrivit pentru: asigurarea forței de muncă, industrial, militar, medical, constructii, domeniul muncă și în alte domenii!

Imagini Detaliate

Certificari

Plata

T/T de transfer /western union / pa ypal acc epted.

Termeni de vânzări

Cumpărător internațional - vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/buyi ng.

Feedback-ul

Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!

Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.

Despre noi OAO Echipament Dentar este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.

Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, pentru Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru. Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 15cm (8.66in x 8.66in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (5 Seturi/lot)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Starea Noi
Ingredient Plastic
NET WT 1KG
Nume De Brand DEASIN
Tip De Element Albirea Dintilor
Dimensiune Moderate
Pachet cutie de carton
Cerere Chirurgie Orală
Cod HS 90184990
Numărul De Model OAO-DD103
Certificat CE ISO

Produse similare