Culoare alb natural Chinezesc de apă dulce coajă convex fără sudură mama de perla mozaic pentru baie decor faianta

1 214.19lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fierbinte de vânzare a produselor alb convex fără sudură mama de perla mozaic placi ceramica pentru decor de perete interior.

Ne-am facut de mana decor,cel mai tare articol în zilele noastre, în special în ambele rezidențiale și comerciale industrii.Coajă mozaic este facut de Chinezi pearl shell prețioase și scoici de mare,făcut în mod intenționat, pentru a da un accent cu o combinație de marmură și scoici de pe pardoseli,pereti,kitches,sau chiar în camera de baie acoperite cu frumoase și naturale coajă mozaic.

Produse caracteristici:

1.Perla textura:materiile prime sunt diferite tipuri de sidef din lume, cu culori naturale,elegant și fermecător caracteristică și mirosurile mare.

2.Mare respirație:mările lumii climatice diferite,rezultând în culori naturale, sidef,perle alb,aur,sampanie,roz,sau misterioase, pline de culoare neagră și are textura naturala.

3.Prietenoase cu mediul și verde:vom folosi în principal de cultură shell care nu va fi penurie de stoc.Și produsele noastre non-periculoase pentru hunman de sănătate a elementului,în conformitate cu verde de protecție a mediului,și se întoarce la natura conceptul de decor modern.

Construcția moduri:

Pune lipici sau adeziv(vă sugerăm să utilizați mici granule adeziv)pe perete cu avionul cutter si apoi pune mozaic pe perete cu mâna, până când diferența este umplut cu adeziv(la presiunea de mână ar trebui să fie bine proportionat).După 30 de minute(pentru mici granule adeziv 20 de minute este ok),apoi curățați suprafața de mozaic de cârpă uscată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 8.0kg (17.64lb.)
Dimensiunea Pachetului 31cm x 31cm x 12cm (12.20in x 12.20in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (11 piese/lot)
Material Naturale, Sidef
Utilizare Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Stil Europa
Funcția Impermeabil,rezistent la Umezeală,Mucegai-Proof,Anti-static
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Numărul De Model mop48
Tip Material Natural De Fundal

Produse similare