50Pcs EcooLin Bijuterii Multicolore Carneol Agatee Femei Fete Inele Subțiri Multe Culori Amestecate Pachete Vrac LR4021

50.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tip Multicolore agat Inele de Material agat Cantitate 50 buc/Dimensiune mult NE-DIMENSIUNE de 5 9.75# Condiție Brand nou O++ Rețineți doar Inele, display-pad-ul și caseta sunt excluse de Culoare Vezi foto

· Ne promit că ne vor trimite articolele dvs. în proba de comenzi de pe Vilatudor.ro cu 24-48 de ore (cu excepția sărbătorilor legale ) după confirm informații de cumpărător plata pentru comenzi (Vilatudor.ro de multe ori trebuie să ia aprox. 24 de ore pentru a auditului plata )

· Trimite prin China Post Air Mail,nevoie de aproximativ 20-35 de zile lucratoare ajunge.

1 . Daca comandati mai mult de 120 de DOLARI la un moment dat,ne va oferi DHL/EMS/UPS/FexEd express service complet gratuit pentru tine și puteți obține elementele mai repede decât cele normale de transport.(Această promoție se aplică doar în țări importante care trebuie normale de transport de marfă reguli,Dacă locuiți în altă țară,vă rugăm să contast-ne despre DHL taxele de transport maritim,multumesc anticipat!) 2 . Daca comandati mai mult de 150USD la un moment dat,ne va oferi DHL/EMS/UPS/FexEd express service complet gratuit pentru tine și ne-am pregătit destul de cadouri pentru tine, care valorează mai mult decât 20USD!!!

Acceptam retur. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau elementul a ajuns în rupt,pls contactati-ne imediat pentru rambursare parțială sau retrimite privind condițiile de mai jos: 1.Întoarcerea trebuie să fie în stare inițială; 2.Reveni în termen de 7 zile; 3.Cumpărătorii să plătească pentru taxele poștale de returnare.

· Suntem întotdeauna dispuși să vă oferim cele mai bune produse și servicii!Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai bun de încurajare!Dacă aveți orice întrebări sau nu au primit articolele. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a lăsa indiferenți feedback-ul sau 1-3 stele feedback bun . vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Orice poate fi rezolvat prin comunicare,

· Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri,Dacă sunteți mulțumit cu noastre totale de servicii,vă rugăm să ia un minut să ne dea un 5 star feedback-ul pozitiv.

· Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin magazinul nostru. Ne va răspunde la tine în 24 de ore lucrătoare.Multumesc si toate cele bune. Te rog doar bucurați-vă de cumpărături,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați călduros,suntem atât de fericit pentru a oferi cele mai bune servicii!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Metale De Tip Nici unul
Nume De Brand EcooLin
Inele Tip Inel De Cocktail
Setarea Tip Penis setare
Forma\model Geometrice
Funcția Starea De Spirit Tracker
Gen Femei
Compatibilitate Toate Compatibile
Material Metal
Stil Clasic
Ocazie Petrecere
Fine sau de Moda Moda
Lățimea Suprafeței De 3 mm,4.5 mm,5.5 mm,3.5 mm,4mm,9mm
Tip De Element Inele

Produse similare