NAGATO CLASA BATTLESHIP P091-SG Metal Model DIY tăiere cu laser puzzle model Piececool 3D Nano Puzzle Jucării pentru adulți Cadou

80.50lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produs Deatais

Produs introducere: aceasta este o înaltă calitate de metal model produs de ultra-precizie de tăiere cu laser. Metal model este utilizarea de extrafin de prelucrare de metal etanșare de radar cu laser, și apoi îndepărtate, cum ar fi metal procesul de îndoire, pliere și apoi conectați, puteți crea un model de lume cât mai mic de palmier de dimensiuni. 30 de tipuri de produse includ 1~3 bucati placi de puzzle, cel mai simplu produs au doar o piesă de puzzle bord și au nevoie de doar 30 de minute pentru a termina, dar cel mai dificil de produs sunt 3 bucati de placi de puzzle și au nevoie de mai mult de 3 ore pentru a termina. Nu este nevoie de lipici, doar asamblarea produsului ca manualul de utilizare a spus, dar pregătiți-vă foarfecele și cleștii, dacă au o pereche mică, acolo va fi cel mai convenabil.

Vă rugăm să fie pacient pentru a termina modelul, dacă nu ai putea rezolva problema în cele din urmă, vă rugăm să ne contactați, vă vom arăta asamblarea vedio. Cele mai multe dintre oameni pot termina modele urmând hărți în instrucțiune. În prezent, doar lansa manual de utilizare engleză. Vă rugăm să Rețineți: ar Putea Conține piese de mici dimensiuni, care NU sunt destinate copiilor sub 3 ani. Toate mici constatările este gata atunci când a trimis afară, Dacă nu se poate termina construirea, trebuie Doar să verificați în cazul în care este greșit și corect, foloseste-ti capul de succes.NU lipsesc piese. Vă rugăm să NU Feedback-ul Negativ sau CAZ. Nu te juca două construcții diferite jucării în același timp sau într-un spațiu mic. piese mici care pot fi confundate, care rezultă în mult mai crescut de dificultate... Verifica noastre alte elemente de mare , va rugam sa vizitati magazinul nostru. http://Vilatudor.ro/store/1467032 timp de Manipulare: Avem stoc în mâini, în mod normal, ne va livra în termen de 2 zile după ce vom primi confirmarea de plata.

Aviz De Expediere

1.Stimati clienti, am promisiunea de a livra bunuri în 5 zile de la primirea de plată, dacă veți cumpăra mai multe elemente de transport împreună, vă rugăm să facă ordine și să ne contactați pentru a combina taxele de transport pentru tine.

2.Vă rugăm să rețineți că sunteți responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și sunteți responsabil pentru taxele vamale.

3.Element de Localizare este la China. Transport International va dura mai mult timp decât piața internă, și de transport maritim poate fi amânată din cauza companiei de curierat, obiceiurile locale/taxe și alte incertitudini (sarbatori, evenimente). Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Reveni Accepta

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, schimb este acceptată în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

2. Taxa de transport maritim de rentabilitate trebuie să fie plătite de către cumpărător.

3. Dupa ce a revenit articol, vă vom returna în prețul articolului.

Feedback-ul

Suntem atât de mândri de a primi mult mai multe feedback-uri pozitive de la tine. Satisfactia dumneavoastra este cel mai apreciat. Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru sau aveți orice probleme după ce a primit-o, vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI PENTRU PRIMA ASISTENTA . Oferim garanție de satisfacție de 100%.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Avertizare aveți grijă la marginile
Numele NAGATO CLASA BATTLESHIP P091-SG
Utilizarea puzzle jigsaw
Numărul De Model NAGATO CLASA BATTLESHIP P091-SG
Scara 1
Nume De Brand Roronoa Zoro
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Fel 3D DIY Jucarii
Dimensiune 30cm x 5cm x 9cm
Vehicul Barci
Tip puzzle jigsaw
Tema Vehicul
Model metal DIY model
Material Metal

Produse similare