100buc Ține 2/4/6/12 Cupcake transparent Mini cutii de tort Clar tort Ceașcă Titularul de Stocare Cookie ambalare produse de Panificatie Brioșă container

83.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100buc Ține 2/4/6/12 Cupcake transparent Mini cutii de tort Clar tort Ceașcă Titularul de Stocare Cookie ambalare produse de Panificatie Brioșă container:

1.dimensiune:pls verifica pe poza pentru fiecare design(2/4/6/12 grile)

2.culoare: transparent

3.pack:100buc/lot

4. Material: BOPS,material sigur pentru alimente.

5.poate ține 2/4/6/12 prăjituri;

au 2 modele pentru 4grids,dimensiunea este diferit.

6. Nava îngrămădite și deschide cu ușurință.

Ora de sosire(Estimat)

Transport:

1.Comanda ta va fi bine ambalate pentru securitate și livrat în 48 de ore după ce primi de plată clare.

2.Am expediat element prin metoda de transport maritim ca ai ales.Noi oferim UPS,Fedex,și Îndeplinirea de către Vilatudor.ro pentru alegerea ta.Dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim,vă rugăm să ne informați înainte de plata.

3.Toate elementele ar trebui să fie primite în termen de 2 săptămâni nu peste 4 săptămâni.Vă rugăm să ne informați în cazul în care elementul nu a primit peste 4 săptămâni și vom da 100% mulțumit de soluții.

Politica De Retur:

1.Dacă nu ați primit elementul mai mult de 30 de zile, după care îl plătiți pentru asta,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom da 100% mulțumit de soluții.

2.Dacă găsiți orice problemă de calitate a elementului după ce-l primească în termen de 7 zile,pleae, de asemenea, să ne contactați cât mai curând posibil,ne va ajuta să rezolve problema.

3.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs.,vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.Taxa de transport și de asigurare, nu este rambursabil.

Feedback-ul:

Comentariul tau este foarte important pentru succesul afacerii noastre.

1.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv cu 5stele.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă rugăm să nu lăsați negative urgent.Vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face te satisface

Contact:

Dacă aveți orice întrebări,Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Element Papusa Accesorii
Material Plastic
Nume De Brand Andralyn
Dimensiuni Multi dimensiune
Numărul De Model cupcake boz
Mfg Număr De Serie Stilul de viață
Tip Produs Derivat
BJD/SD Atribut Accesorii
Gen Unisex

Produse similare