Ewelink Dooya DT52S Electric Cortina Motor 220V Deschide Închidere Motorizată 45W Motor+2M Fereastră Perdea de Cale Ferată Sistem Home Inteligent

349.02lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Electric Cortina Motor DT52S 45W 220V + 2M, Perdea de Cale Ferată

lista de ambalare

1.DT52S 45w 1buc

2.2 m cortina piesa 1set

3. accessaries pentru instalarea și cortina piesa 1bag

Dacă cortina piesa este mai mică de 2m, cum ar fi de 1,1-1,9 m, pls lasa-ne mesaj în ordine, putem face personalizarea pentru tine. DT52S Principalele caracteristici: • Conectabil cu extern puternic curent de comutare : În majoritatea hotel de proiecte, în mod normal, clientul are nevoie pentru a utiliza puternic comutator de un brand pentru a controla iluminatul electric și perdele fereastra. Cablu cu patru core condus de perdea standard motor are capacitatea de a se conecta cu curent puternic comutator sau un sistem de control central. De asemenea, este disponibil pentru a conecta extern cu curent puternic comutator de orice alte marci • Electronice Limită : Acest motor cu limită electronic, nu este nevoie pentru a seta poziția limita de mână, se scurtează foarte mult timpul de debugging. Electronice limita funcție poate șterge în mod automat limita diferență de fiecare zi și să păstreze precise limită de poziție pentru o lungă perioadă de timp.

• Rezistență și funcția de oprire : Când utilizați mână pentru a trage la deschiderea sau închiderea cortina, cortina se va opri automat dacă întâmpina rezistență.

• Pornire și oprire - Funcție Manuală : atunci Când puterea este oprit, doar face ca noi să o comună cu acționare manuală cortina, putem ușor trage cortina pentru a deschide și închide.

• Cu durată lungă de viață, durabil în uz : compania Noastră folosește de înaltă rezistență centura sincron, cu efect anti-îmbătrânire și de acido-rezistență funcția.Acest sistem poate păstra forma după 15000 de ori' utilizare. Ea are 20 de ani durata de viata daca calculat de 2 ori pe zi.

Plată 1.Puteti plati prin Moneybookers, Visa, MasterCard, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit. 2. CUMPERI MAI MULT, SALVA MAI MULTE! Dacă ați cumpărat mai mult de 10 de piese,ne-am da bine vrac pret, bun venit pentru anchetă. 3.Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Vilatudor.ro pentru asistență. De transport maritim 1 facem livrare prin diferite modalități, inclusiv air mail, DHL, UPS, Fedex express, TNT express și EMS express. Comanda dumneavoastra va fi livrat în termen de timp promis.Ca urmare este general livra timp de metodă diferită de livrare e-mail de Aer(Air Parcel): Despre 7-30 zile(Dar este nevoie de mai mult timp pentru a ajunge în Brazilia, Rusia, etc.) Express: Despre 2-10 zile lucratoare ( termenul De Livrare este de referință ) 2.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. 3.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 4.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! Garanție 1. 1 an de Fabricație de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primirea) 2. Toate produsele au fost verificate, testate si ambalate în stare bună înainte de livrare.Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție(și ambalajul original.).noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. 3. Cumpărătorul este responsabil pentru a Reveni taxa de transport. Serviciul clienți Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Am cherich fiecare client. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Apreciem că poate să ne dea 5 feedback-ul star.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 100cm x 10cm x 5cm (39.37in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Stil Modern
Tesatura Tip -
Model -
Tip De Instalare Vizibil Urmări
Dispozitiv De Alunecare General Scripete
Technics -
Material Aliaj de aluminiu
Numărul De Model DT52S2m
Tip Poli Cortina, Piese Si Accesorii
Utilizarea Perdea De Material
Poli Cortina, Piese Si Accesorii Tip Perdea De Piese
Nume De Brand eWelink

Produse similare