Femei de Moda de Craniu O Bluza Gât Negru Vedea Prin Bluze Strada Purta Maneca Scurta Vara Bluasa Marimea XXL

30.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tag Dimensiune

Bustul

Umăr

Maneca

Lungime

XS

84

37

/

60

S

88

38

/

61

M

92

39

/

62

Am

96

40

/

63

XL

100

41

64

XXL

104

42

65

NOTĂ : vă Rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra!!! EROARE de 1-3CM vă Rugăm să fie remarcat faptul că dimensiunile sunt măsurate de plat. Vă rugăm să permită pentru o discrepanță.

1. Moneybookers, Western union, Qiwi portofel, card de Credit și Alipay sunt acccepted prin sigure procesor de plată ESCROW pe Vilatudor.ro. 2. Ai 3 zile să plătească după ce plasați o comandă cu succes. 3. Dacă nu puteți verifica cu succes, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou, dacă încă nu pot plăti, vă Rugăm să trimiteți un e-mail la Vilatudor.ro pentru a cere ajutor. 4. Uneori,daca faci plata prin transfer bancar, banca ar putea avea nevoie de 3-5 zile lucratoare pentru a confirma. (de exemplu,Brazilia Boleto).

1.Vă rugăm să asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare și numărul de telefon! 2. Va vom trimite produsele în termen de 1 - 4 zile de când Vilatudor.ro confirmat plata. 2.De obicei, ne trimite prin China Post Aer Înregistrat Mail ; Dacă aveți nevoie de acest ordin, în urgență, vă rugăm să alegeți EMS,DHL, Fedex ,UPS sau alte Express mod de transport maritim. Multumesc!!!!! 3.Timp de livrare: o. DHL, TNT express shipping iau, de obicei 3-7 zile lucrătoare (nu include vacanță și de week-end). b. EMS express shipping, de obicei, durează 5-9 zile (nu include vacanță și de week-end). c. China Post Aer Înregistrat Mail: aproximativ 15 la 35 de zile lucrătoare . Dar uneori este nevoie de mai mult (din cauza eliberarea vamale sau alte probleme). 4. În scopul de a asigura că puteți primi coletul fără taxe de import, ne va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. 5.Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărător ' ss responsabilitate.

1. Dacă există vreo problemă cu produsul, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produselor. Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând înainte de a se întoarce sau de deschidere, o rambursare , vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Vă mulțumesc! 2. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală , sau vom refuza de a face o rambursare. 3. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 3cm (9.84in x 9.84in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Guler O-Gât
Nume De Brand RichcocoClassic
Numărul De Model 2017M49
Gen Femei
Decor Nici unul
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL
Maneca Stil Regulat
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Stil De Culoare Natura culoare Negru bluza
Material bluza din poliester
Stil casual blusas moda bluza
Lungime maneca(cm) Scurt
Tesatura Tip Postav
Model Tip Print
Culori Alb negru

Produse similare