PULUZ pentru Sony RX0 Aliaj de Aluminiu de pe Panoul Frontal+37mm Filtru UV Obiectiv+Parasolar Obiectiv cu Șuruburi și Scr Pentru Sony RX0 Accesorii

55.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1. Placă frontală din metal de înaltă calitate și din material plastic, durabil si rezistent la uzura.

2. 37mm filtru UV absoarbe razele ultraviolete pentru a produce clare, fotografii, ideal pentru protejarea valoros obiectiv de la zgârieturi și praf.

3. Ușor parasolar capota, convenabil pentru depozitare, negru căptușeală protejează lentilele camerei de reflexia luminii.

4. Proteja în mod eficient Sony RX0 obiectiv.

General Compatibil Cu Sony: RX0 Material din aliaj de Aluminiu, Plastic, Sticla Dimensiune 5.8*4*1.6 cm (Placa+Filtru), 8*4*1.5 cm (Parasolar) Greutate 24g Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Set de șuruburi

2 x Șurubelniță

1 x Parasolar

1 x Placă Frontală

1 x Lentile cu Filtru UV

1. Am expediat de la Vilatudor.ro' adresa numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau Vilatudor.ro Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Vilatudor.ro. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Va oferim mereu produse de înaltă calitate la un preț competitiv și de a oferi un serviciu bun pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să aveți o experiență de cumpărături fericit aici. Vă mulțumesc!

Viața constă în mișcări. Joaca-zona ta. PULUZ este o fiabile și de încredere brand. PULUZ se concentreze pe proiectarea, fabricarea, comercializarea și livrarea de accesorii aparat de fotografiat, cum ar fi camera cage, stabilizator handheld, grip baterie, trepied, studio foto, accesorii și așa mai departe. Avem propriul nostru fabricarea linii. Puternic suport tehnic și calitatea produselor sunt garantate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 11cm x 2cm (4.72in x 4.33in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.065kg (0.14lb.)
Nume De Brand PULUZ
Material Aluminiu
culoare Roșu Negru
Tip Pentru Sony RX0 Accesorii
Numărul De Model PU319B
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca SONY
fecture Aliaj de aluminiu de pe Panoul Frontal + 37mm Filtru UV Obiectiv + Parasolar Obiectiv

Produse similare