Foaie de Metal embosser, manual de oțel mașină de ștanțare, din aliaj de aluminiu numele placă mașină de ștanțare, eticheta grava instrument, SL-360

92.86lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Manual foaie de metal ștampilarea Embosser Aplicație: Emboss pe toate tipurile de aluminiu, cupru, oțel inoxidabil, plastic tag mecanice, electrice, pompe, supape, automobile, motociclete, aparate electrice. Se cizelează parametri variabili: cum ar fi de câine tag-ul, model specific, data, numărul lotului, numărul de serie, numărul de serie și așa mai departe.

Principii: forța externă (presiunea de mână sau un ciocan de cauciuc) va grava litere sau cifre de pe placa de metal cu o anumită adâncime (0.1 ~ 0.3 mm adâncime). Sale de reglare fără trepte agent va ajusta embosser poziție, spațierea cuvintelor, și spațierea. Personajul înălțime poate fi ajustată prin schimbarea diferite. Diferite litere și cifre pot fi ușor schimbate prin rotirea în jurul plăcii.

Maximă de Imprimare Dimensiunea: 195 mm * 135 mm Maximă a etichetei dimensiune: 200*130mm

Imprimare de caractere: litere mari, cifre și simboluri simple

Dimensiunea fontului: 2 mm sau 3mm sau 4mm sau 5mm, vei primi unul dintre ei, dacă aveți nevoie de mai multe dimensiune (prețul Unitar este de 20$/buc transport împreună cu aparatul)

Viteza de imprimare: aproximativ 2-4 caractere / 10 secunde Imprimarea de conținut, inclusiv: a B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T UV W X Y Z 123456789 . x / - Instrucțiuni de utilizare introducerea de semne metode, Semne plasate în suprafața de lucru așa cum se arată colțul din stânga sus, cu semne și magnet clip fără compresie placa de relaxare.

Roata de încărcare și descărcare, folosit pentru prima dată cuvântul cheie de roată să scoateți piulițele de roată, și selectate de roata din dreapta, blocarea roților montate pe piuliță, aliniat pointer.

De imprimare, și de a începe de reglare a poziției, semne bune plasat pentru a separa ambreiaj, rotiți roata de mână spațierea și kerning roți de mână, astfel încât roata aliniat de caractere tipărite pe cutie o locație de mai sus blocare unități de extensie, eliberați maneta de ambreiaj, sub presiune pentru câteva kerning alimentare mânere pot fi observate hrănindu-se cu șublerul distanța densitate (roată de mână cu un ton de bun kerning) apăsați ambreiajul, rotiți roata de mână, eliberați maneta de ambreiaj inapoi in situ, cu palma palma de piese din cauciuc, spațiere după alimentare se ocupe de presiune, pentru a realiza imprimarea.

Sfaturi cald Produse Servicii: Toate produsele afisate sunt disponibile pentru expediere, ne puteți lăsa mesaje pentru orice anchetă! Timp de livrare: 5-10 zile (Vacanța de excepție), Personalizate sau mașină grea va dura mai mult timp. Cumpărătorul de Protecție: Dacă se confruntă cu orice problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va fi de folos; Toate mașinile cota de 1 an gratuit de garanție, articole de dincolo de c dincolo de 1 an va împărtăși serviciu de la noi cu costuri foarte mici. Comentariu: suntem foarte îngrijire pentru comentariu, de 5 stele, comentariu cel mai bine este de a încuraja și pentru noi, dacă nu sunt foarte fericit cu articol, vă pot da niciun comentariu, dar te rog nu ne dau negativ, multumesc! Garanție produs: rochii de ambalaje cota de 1 an garanție de calitate, în această perioadă orice eșua sau pauze avea loc la normal aplicație, puteți contacta pentru servicii post-vanzare, oferim tehnica sprijină și asigura înlocuirea gratuită, cu excepția taxa de transport. Pretul afisat nu pot acoperi taxa vamala de distination țară. Găsiți-ne: e-Mail: gqzphf @ 163.com Cer pe: jasonzpeng Whatsapp:+8615207696283 bine ați venit să ne salveze ca favoriate www.szshenlin.cn

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 8.0kg (17.64lb.)
Dimensiunea Pachetului 32cm x 38cm x 35cm (12.60in x 14.96in x 13.78in)
Model YL360
Cerere Placa de Metal embosser
Tip Placa de Metal embosser
Disponibil letter 2, 2.5, 3, 4, 5, 6mm
Prețul de literă în plus roata 23$
culoare MAȘINĂ de 2MM, MAȘINĂ de 3MM, MAȘINĂ de 4MM, MAȘINĂ de 5MM, MAȘINĂ de 6MM, Plus roata de cerneală
Numărul de Bucăți 1
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model SL360
Pachet Cutie

Produse similare