Styling auto din PVC Autocolant 300mm*1,52 M 7 Culori Film Autocolante Fashional Decorare Autocolant Auto

23.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Informații Despre Produs:

1.Produs Dimensiune: 300mm*1,52 M

2.Culori: Portocaliu / Albastru / Violet / Albastru / Gri / Galben și Roșu.

3.Material:vinil PVC.

4.Ușor de îndepărtat, și NU va deteriora la vopsea în timpul sau după instalare.

5.Bubble-Free.

6.Acesta este utilizat pe scară largă pentru Masina,partea de piloni și de Biciclete.

7.Nu ceara o săptămână înainte de lipire de autocolant auto.

8.Nici o masina de spalat in 48 de ore după lipire.Dacă nu există sertizare sau cutelor sau dacă temperatura este scăzută.

9.Nu lipirea în timp de ploaie sau vreme tulbure.

Instalare: 1.Curățarea suprafeței cu alcool înainte de instalarea de vinil va ajuta cu aderență și curat de orice contaminanți care pot cauza imperfecțiunilor. 2.Folosind un pistol de căldură pot ajuta la instalarea făcându-vinil mai flexibil și, de asemenea, ajuta la eliminarea ridurilor 3.Folosind un soft de cauciuc racleta va ajuta netezi bule fine și ridurile 4.Nevoie bruscă de utilitate sau xacto stil de cuțit,racleta, uscator de par, sau pistol de căldură pentru a instala. Puteți tăia formă doriți.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, T/T, Western Union, card de credit. Ne sunt de așteptat să primească plata în termen de 3 zile de la plasarea comenzii.

Vă rugăm să Rețineți: Am prefera plata prin ESCROW și este cel mai sigur mod. Înainte de plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon sunt corecte.

O: 2-5 zile pentru procesarea de a trimite bunuri după ce plata este șters și avem un stoc mare de pe mână.

B: Toate elementele vor fi livrate către cumpărător Vilatudor.ro adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

C: Elemente de obicei, vor fi livrate în termen de 5 zile de afaceri privind plata primite.

D: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, uneori poate dura mai mult, chiar mai mult de o lună pentru a ajunge la. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Vă rugăm să ne anunțați.

Rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Noi nu suntem responsabili pentru pierderi din cauza lipsei de comunicare.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la noi daca nu e vina noastră. Sper că puteți înțelege asta. Și nu suntem responsabili pentru pierderi din cauza lipsei de comunicare.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să ne faci o favoare să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, să vă simțiți confortabil, să ne anunțați în primul rând. Noi vă va oferi o soluție bună.

100% SATISFACȚIE GARANTATĂ

Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau lăsați-ne un mesaj prin intermediul Comerțului manager, va vom raspunde în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 32cm x 4cm x 4cm (12.60in x 1.57in x 1.57in)
Tip Adeziv Sticker
design Animale
Model OEM
Tip De Material Vinil PVC
Element De Lungime 1.52m
Lățime Produs 30cm
Articol Diametru 30cm
categorie Autocolante
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Numele Modelului F344-F350-30CM
Tip De Autocolant Caroserie
Nume De Brand AUMOHALL
Ambalare Vine Ambalat
Tip De Element Autocolante
Înălțime Element 0.01cm

Produse similare