Halat de petrecere Lunga, Sirena, Rochie de Seara 2017 Dantelă Paiete Iubito-Gat Matura Traseu Dantela Rochii de Seara Vestido de festa

384.34lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


>>Modelul Prezentat

>Tabelul de culori

>Cum de a măsura dimensiunea

>Dimensiunea diagramă

Notificare

1. lăsați mesaj în următoarele condiții: vrei personalizat dimensiune ,culoare, alte stiluri; spune-ne exact data ai nevoie de rochie; au alte cereri în detalii rochie

2. dacă doriți aceeași culoare ca imagine, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a spune.

3. Rochia de mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini). Licitatia este pentru o rochie numai!

4. Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră. Pentru a trimite un e-mail, Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24-48 de ore. sau vă Rugăm să folosiți TradeManager contactați-mă.

5.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

6. Dacă doriți să anulați comanda : vom accepta rambursare completă în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii; există doar 50% rambursare parțială după ce plasa comanda mai mult de 24 de ore(50% este costul de materialul nostru).

Serviciile Noastre

Echipa noastră de servicii clienți sunt disponibile pentru a ajuta la toate întrebările în termen de 24 de ore după ce vom obține dvs. de e-mail.

Vă rugăm să păstrați compania noastra informațiile dvs. de contact de fișier, verificați site-ul nostru atunci când aveți timp sau au nevoie de noi produse, veți găsi rochii frumoase care se potrivesc bine piata. De asemenea, trimite-ne e-mail dacă veți face design-ul propriu, am putea face în funcție de clienții' cerințe.

Așteaptă cu nerăbdare să lucrez cu tine!

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile .

Nava metoda

Elementele vor fi trimite prin TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS

Timp de livrare: 4-10 zile de TNT, UPS, FedEx, DHL

Acesta este un transport internațional. Elementul va fi trimis prin curier din China la adresa ta. Ne poate plia rochie de interior pentru a proteja ștrasuri din mărgele sau siret. Vom pune rochia într-un sac de curier. Aburi de presă este recomandat după internaționale de transport

Taxele Vamale

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar

uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați-l

politica vamală în locul tău. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să

a înțelege această situație.

Reveni și Politica de Returnare

Vă rugăm să confirmați comanda (dreapta dimensiune, culoare, stil) cu atenție înainte de a vă decide pentru a plasa comanda. Toate comenzile sunt aranjate în funcție de confirmare a comenzii.

Ca întotdeauna, dacă există o problemă sau dacă elementul este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru un mod rapid și atisfactory rezoluție, cum ar fi, de restituire sau schimb un alt element nou pentru tine.

Va rugam sa ne contactati pentru a reveni la primul termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnat trebuie să fie în stare perfectă, așa cum a fost trimis la tine, nu a fost modificat și nu a fost purtat. Dacă există orice urme de praf, pete murdare, schimbare și așa mai departe, nu vom oferi rambursări.

Oferim GRATUIT REPARAȚII pe rochia ta! Dar poștale pentru a trimite-l înapoi și re-costul de transport maritim pentru tine va fi pe contul tău.

Este necesar ca elementul sau rochii ar trebui să fie returnate în termen de 14 zile după întoarcerea cererea este acceptată.

Taxele de returnare sunt suportate de către cumpărător.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne dea 5 stele dacă vă mulțumiți cu rochia,vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice probleme.puteți trimite e-mail sau chat cu noi on-line,toate e-mail va fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare,dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să retrimiteți e-mail,vom răspunde cât mai curând posibil.

Vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.1kg (4.63lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Silueta Trompetă / Sirenă
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Decor Dantela,Aplicatii
Tesatura Tip tul
Material Poliester,Bumbac,Satin
Talia Imperiul
Nume De Brand LAYOUT NICEB
Ocazie Seara Formale
Tren Matura-Tren
Tip De Element Rochii De Seara
Built-in Sutien Da
Element De Moda Iluzie
Decolteu Draga mea
Numărul De Model AS010801
Imagini Reale Da
Maneca Stil De pe Umăr

Produse similare