JJRUI Transport Gratuit Decor Acasă Pereche Africane Zebra Mama Copilului Vinil Autocolante de Perete Decalcomanii de Perete 22.8x28.7in

49.74lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Caracteristică: Parcela incluse: 1 x Vinly Decal; 1 x hârtie de Transfer Material: PVC Culoare: Negru (culoarea Implicită) Dimensiuni: 58x73cm/22.8x28.7in(WxH) Detașabil , ecologic , rezistent la apa , nu-toxic Usor de coaja, se lipesc pe o suprafață netedă și suprafață clar Dacă aveți vreo idee, vă rugăm să ne contactați în primul rând Sfaturi: dacă utilizați aer cald pentru a sufla autocolant de peste si peste din nou de un uscător de păr atunci când ia departe de perete, nu va fi fără a afecta pereții.

Livrare: vă Rugăm să asigurați-vă că ați scris denumirea completă / adresă completă / corectă codul poștal și numărul de telefon. dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim,pls spune-ne cât mai curând posibil. China post air mail :în mod normal, durează 15 - 90 de zile lucrătoare de la wordwide. (vă rugăm să rețineți că "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" nu se poate urmărite,vă rugăm să selectați china post air mail) Cumpărătorul are responsabilitatea de a plăti taxe vamale,taxe mai multe întrebări,pls contactati-vamal de țară sau de vânzător. Potrivit Vilatudor.ro reguli: dacă nu-l primească după ce am trimis 60 de zile(Brazilia / Rusia / Argentina sunt 90days ),va vom returna banii imediat. dar există mulți factori necontrolabili pe de transport maritim internațional,cum ar fi,natura dezastru / sarbatori / post strik / război etc. astfel de parcele poate amânată câteva zile sau pierdut,sper că vă puteți aștepta mai mult de 60 zile sau 90days. Dacă nu a primit colete în mod normal timp,pls contactati-ne pentru verificarea.dar nu deschide disputa fără cotact. Multumesc pentru amabilitate, înțelegere și răbdare.

Politica de retur: o Dată de Client Service a confirmat produsul nu a fost deteriorat intenționat, puteți iniția o revenire pentru element(e) cu Q uality probleme termen de 30 de zile după ce ați primit-o. Vă rugăm să fie gata să ofere Servicii pentru Clienți cu photgraphs sau clipuri video care arată clar orice probleme legate de articol. Dacă este vina noastra, va vom rambursa costul total de mărfuri, precum și taxele de transport maritim.

Feedback: suntem mereu în căutarea de modalități de a îmbunătăți pe noi înșine, astfel că vom trăi până la satisfacția dumneavoastră. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne spune ce crezi. Dar dacă pentru un motiv oarecare nu vă simțiți un feedback pozitiv de rating cu 4-5 stele , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.și vom încerca meu cel mai bun pentru a vă ajuta să-l rezolve.

Instrucțiuni de instalare: Nota: se pune decalcomanii partea cu transferul de reper pe perete împreună. și doar împinge greu pe decal parte, vă rog, în caz contrar se va deteriora decal atunci când dezlipirea transferul parte. Multumesc o mulțime!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand JJRUI
Caietul de sarcini Single-piece Package
Numărul De Model DW001
Material PVC
Model Avionul De Perete Autocolant
culoare Negru, Albastru, Auriu, Verde Inchis, Roz Deschis, Mov, Roz, Rosu, Alb, Galben, Cafea, Roșu Închis, Rosii, Albastru Inchis, Verde Deschis, Gri Inchis, Violet Inchis, Turcoaz, Galben Deschis, Violet, Portocaliu
Clasificarea Pentru Perete
Tema Animale
Scenarii Perete
Stil Modern

Produse similare