En-gros de transport Gratuit se Amestecă Culorile DC 6,3 V Ba9s 2 SMD 3528 Lumina LED-uri Pentru joc de Pinball machine Mată capac 6v

205.90lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Titularul De Lampă Ba9s

Led Qty

2smd3528

Tensiune

DC6.3V

Putere

0.2 w

Vizualizarea Înger

120°

Dimensiune

Φ11*18mm

Culoare

Roșu,Galben,Albastru,Verde,Alb,Portocaliu

Plata: acceptam alipay aici . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Transport condiție: Vom procesa comanda dvs. în termen de 3-5 Zile lucrătoare dacă a comandat de informare și de plată compensate. În general, putem livra acest produs prin desemnate expres, cu excepția desemnate expres nu poate livra acest articol, vom sfatul alt exprima prin e-mail, și de a schimba expres dacă nu răspund 1 zi după e-mail.

Garanție: 12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere! Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Alte Politici: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Putere 0.2
Tip De Element Clearance-Ul De Lumini
Tip De Interfață BA9S
Emițătoare De Culoare Albastru, Verde, Roșu, Alb, Galben, Alb Cald
Articol Greutate 100
Nume De Brand lezo
Temperatura De Culoare 6000K
Numele Modelului 5050

Produse similare