40L în aer liber, Alpinism, Multifuncțional Rucsac Militar Tactic Molle Umăr Pachet Vanatoare Camping Saci de Călătorie Rucsac

156.80lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


40L în aer liber, Alpinism, Multifuncțional Rucsac Militar Tactic Molle Umăr Pachet Vanatoare Camping Saci de Călătorie Rucsac Caracteristici: Rucsac este construit cu înaltă calitate material de Nailon. Materialul este rezistent la apă, și se pot ocupa medii umede cu ușurință. Molle design, molle centura pe partea din față și două părți pentru a atașa alte pungi. Marfă de mari dimensiuni, cu un compartiment mare în ea. Vin cu o curea de transport de mână și curea de umăr ajustabilă. Potrivit pentru calatorii, drumetii, camping, alpinism și alte activități. Caietul de sarcini: Material: Nylon Greutate: 1130g Culoare: Bronz Dimensiune: 40 cm(Inaltime) x 30cm(Lungime) x 20cm(Latime)

Note

1. 1 inch = 2,54 cm, 1cm = 0.39 inch

2. Culoare: ar putea fi ușor diferența de culoare pentru monitor setări.

3. Dimensiuni: Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere.

Transport

1.Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

2.Articole cu acces gratuit la numărul de urmărire sunt expediate prin par Avion hong kong sau Singapore par Avion. În mod normal, oficiul poștal nevoie de 3-5 zile pentru a actualiza starea pe site-ul de urmărire.

3.Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență, vă rugăm să plasați comanda și contactați-ne pentru a plăti suplimentar costul de transport maritim.

4.Vom încerca să vă ajute să evitați fiscale, dar nu suntem responsabili pentru orice taxe.

5. Dacă aveți orice întrebare despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la început, mai degrabă decât de a deschide un litigiu. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Reveni

1.Dacă doriți pentru a returna sau schimba un produs, vă rugăm să ne contactați în 7 zile după primirea pachetului.

2.Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original și statutul. Va vom returna banii dupa ce am primit pachetul. (Costul de transport maritim nu este rambursabil )

3.Deși am testat fiecare produs și ambalaj-le cu profesionalism, câteva articole care ar putea fi deteriorate în timpul transportului. Sunteți binevenit pentru a ne contacta cu privire la înlocuirea sau repararea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)
Greutate 1130g
Husa De Ploaie No
Nume De Brand AIRSOFTPEAK
Gen Unisex
Numărul De Model 23310
Funcția În Aer Liber De Vânătoare Activități De Luptă
Rucsacuri De Tip Softback
ID 23310
Material Nailon
Element nume RUCSAC

Produse similare