JAYCOSIN 2017 Femei Sexy Rochie Mini Topuri cu Maneci Scurte Laterală Fantă Casual Tricou Petrecere W428

20.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


JAYCOSIN Sexy Femei Topuri cu Maneci Scurte Laterală Fantă Casual Tricou Rochie Mini Party transport gratuit Y904

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Gen:Femei/Fata

Talie:Naturale

Tip Material:Poliester

Rochii Lungime:Deasupra Genunchiului,Mini

Silueta:A-Line

Răscroială:O-Neck

Lungime Maneca:Scurt

Maneca Stil:Regular

Tip Model:Solid

Stil: Sexy, Casual

Material:Bumbac Amestec

Pachetul include:1 BUC Rochie

Detalii Dimensiuni: Dimensiune Bust Umăr Maneca Talie Lungime S 90 CM/35.4" 35 CM/13.8" 18CM/7.1" 80CM/31.5" 76CM/29.9" M 94 CM/37.0" 36 CM/14.2" 19CM/7.5" 82CM/32.3" 77 CM/30.3" L 100 CM/39.4" 37 CM/14.6" 20 CM/7.9" 84CM/33.1" 78 CM/30.7" XL 106CM/41.7 "38 CM/15.0" 21 CM/8.3" 86 CM/33.9" 79 CM/31.1" ! Atenție, Vă Rugăm:

Pentru nevoile de transport, rochia pe care ai primit-va avea o ori fenomen. Vă rugăm să nu vă faceți griji, acest lucru ori situația va dispărea după prima dată când a șterge sau de călcat. ! Despre culori:

Imaginile sunt doar mostre de referință. Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși. ! Despre dimensiunea:

Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri. P leasing ignora dimensiunea etichetelor vine cu o cârpă. Dimensiunea etichetelor, uneori, poate fi mai mult decât o descriere dimensiuni, deoarece acestea sunt pentru Chinezi. Suntem 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.

• Toate comenzile sunt prelucrate în termen de 3 zile lucrătoare după ce vom primi plata,astfel încât vă rugăm să acorde cat mai repede posibil, astfel încât să putem livra în timp util după ce face ordine.

• Dragă prietene,poți plăti bani prin : card de credit/transfer webmoney/carduri de debit/western union/QIWI Wallet,dacă nu știi cum să plătească banii, vă rugăm să consultați acest link: http://help.Vilatudor.ro/payment_method.html

• Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa furnizată oferite de cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa prim-plan de plată.

• Articolele vor fi expediate prin China Post Air mail sau EMS.

• Urmărire on-line disponibile.

Număr de urmărire și webste vor fi oferite odată articole expediate.

• Vă rugăm să permiteți-20-60 de zile lucrătoare (depinde de unde te afli) pentru livrare (de la data de expediere), pentru că toate elementele vor fi livrate din depozitul din China, prin intermediul Poștei

• Noi depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți stratificat cu produsele noastre, vă Rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv.

• Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta cu noi.

Vom face tot ce putem și să lucreze cu tine pentru a rezolva orice probleme. Trimite feedback-ul negativ nu este târziu dacă problema nu este rezolvată.

• Noi sprijinim nici un motiv de a reveni și de a schimba elementul politică, dar trebuie să plătească costul integral pentru transporturi

(include transport, taxe vamale și de cost etc.)și să păstreze elementul în stare bună,

în caz contrar, ne va păstra dreptul de a refuza restituirea și retur. Toate politica de returnare trebuie să se aplice în termen de 3 zile (la momentul de timp începe de la tine primesc articol).

• când ai greșit și elementele problemei, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile, și să ofere confirmarea dovada prin Video sau Fotografii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.165kg (0.36lb.)
Gen
Model Tip Solid
Maneca Stil Regulat
Dimensiune S, M, L, XL
Numărul De Model Rochie
Silueta O-Linie
Sezon Vara
Nume De Brand JAYCOSIN
Lungime maneca(cm) Scurt
Decolteu O-Gât
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Talia
Decor Nici unul
Material
Stil

Produse similare