Golooloo 4buc/Lot 3.7 V, 1400Mah Baterie 18500 baterie 3.7 V Pentru lashlight en-Gros de Siguranță, Li-Ion

30.28lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Cum de a alege bateria ?

1. Toate bateriile în magazinul nostru sunt reale capacitatea fel ca anunțurile , dacă există diferențe evidente între ordine și anunțuri, vom face schimb de unul nou sau de a returna banii. Dar din cauza diferite manufacturi și diferite produce timp, nu putem garanta că toate descrierile sunt în concordanță cu ads complet. În cazul în care litigiul deschis de către cei de scuze, nu vom accepta.

2. 18650, 14500, 11440 sunt industriale apel pentru baterie , dimensiunea de celule baterie (pumnul două numere sunt diametrul, și următoarele două numere sunt înălțimea, unitate: mm) , de asemenea, facem apel 14500 baterie de celule ca AA sau dublu O baterie, 11440 apeluri AAA sau aaa baterie.

3.Diferite dispozitive electrice au diferite Volt, la fel ca bateriile; Specifice ilustrație în reclamele noastre. Dacă dispozitivele nu au automate de transformator, trebuie să știți acumulatorul este compatibil cu dispozitivul dvs. sau nu, în caz contrar aparatul poate fi rupt.

4.Costul bateriei va crește cu capacitatea bateriei. Cele mai populare baterie din lume, 18650 pentru Sanyo cu 3400mAh, 14500 pentru BPI cu 2700mAh (produsele pot fi găsiți la magazinul nostru), dacă orice alte baterii au o capacitate mai mare decât astea două, acesta va fi toate false capacitate sau baterii de teste.

5.Puterea bateriei va pierde timpul de a folosi timpul. Capacitatea mai mare a bateriei această problemă mai evidente arată, NI și MH baterii sunt mai rău decât baterie LI. Dacă nu există nevoi specifice, vă recomandăm alegerea LI baterii. Dacă aveți într-adevăr nevoie de NI sau MH baterie, vă rugăm să alegeți low-capacitate baterie ( AAA cu 900mAh, și AA cu 2100mAh)

6.Problema de încărcare suplimentară sau de reîncărcare: baterie LI are o performanță slabă în plus de încărcare sau de reîncărcare. Încărcare suplimentară va rupe bateria, face bateria peste căldură, arsură, uneori chiar de a explora. Dacă dispozitivele nu au componente de protecție suplimentare de încărcare sau de reîncărcare (cele mai multe dispozitive au, dar unele dispozitive mai devreme cu modul vechi poate nu trebuie, avem dispozitive de protecție pentru a vinde) trebuie să cumpere de protecție a bateriei. (A Proteja bateria este mai mult decât nu-proteja de aproximativ 5 CM)

În sfârșit, vă rugăm să prețuiesc bateria, peste încălzire, cădere în apă, în plus încărcare (reîncărcare), izbitoare, sau scurt-circuit va reduce de viață a bateriei, chiar rupe bateria. Vă rugăm să păstrați bateria la o uscat și izolare loc dacă nu îl utilizați pentru o lungă perioadă de timp, și, vă rog, cel puțin încărcați bateria o dată în termen de 60 de zile pentru a menține performanța bateriei.

Litiu Utilizare:

1. Nu utilizați non - baterie reîncărcabilă litiu, încărcător

2. Nu supraîncărcați și de descărcare de gestiune , sau orice litiu vor fi casate o dată ( vă amintiți să nu pentru a reduce de viață, este casate ) .

3. Noua încărcare a bateriei înainte de re-utilizare , bateriile cu litiu nu suprapreț și supra-descărcare , reîncărcare odată ce bateria este descărcată , în caz contrar, este ușor de a deteriora și chiar să conducă la baterii cu litiu scoase din uz .

4. Baterie litiu tensiune standard de 3.6-3.7 V, tensiunea de depășire după putere maxima de 4.2 V, atunci când este completă tensiunea de descărcare de gestiune este de 2.75 V.

5. Nu utilizați recomandat conservarea pe termen lung este complet încărcată , și a acuzat-o dată la fiecare șase luni .

6. Aceasta baterie are nici o amintire , îl poți folosi întotdeauna, în orice moment gratuit .

7. În timpul utilizării , opriți lanterna timpul torța lumina era slabă , scoateți acumulatorul începe să se încarce , pentru a preveni supra-descărcare de gestiune .

8. Temperatura minimă a bateriei folosind cele de mai sus -20 de grade, temperatura maximă este de 50 de grade.

NOTĂ:

Cod Postal 97 și 98 - în Franța nu poate fi trimis.

Cod Postal 35-, 07-, 38 - și Balearen, Insulele Canare, Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife în Spania nu poate fi trimis.

Cumpara cele de mai sus 4 bucati baterii, se adaugă $1, lua această cutie de depozitare acasă. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a modifica pretul dupa ce ai facut comanda

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 7cm (5.12in x 3.15in x 2.76in)
Tip Baterie Standard
Dimensiune 18*50MM
Nume De Brand Golooloo
Pachet Pachet 1
Numărul De Model 18500
Baterie Număr 4buc/lot
Capacitate Nominală 1400mAhjavascript
Tensiune Nominală 3.7 V
Setați Tipul Numai Baterii
Acumulator De Schimb No

Produse similare