Mozaic pentru copii diamond pictura zână Imagini pietre Eco-cusatura broderie kituri de imagini Mozaic de Imagini de cristal

23.70lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Nume Produs: Diamond Broderie / Diamant Mozaic / Diamant Pictura. De Utilizare: Acasa / Hotel / Birou / Nunta Deocration / Cadou De Lux. Dimensiunea De Imagine: în Funcție de opțiuni. (Dimensiunea mai Mare, cu atât mai bine rezultatul.) Despre Diamante: 100% Completă Pătrat Diamante. Cadru: Cadru NU sunt incluse. Ambalare: Cutie de Cadou de Ambalare și Bubble Sac de Ambalare. Personaliza Imagine: putem face produse personalizate pentru orice imagine. în orice dimensiune. bascially.Dimensiunea mai mare, cu atât mai bine efectul! Vă rugăm să trimiteți-ne o poză, ne va face efect de imagine pentru tine în timp. Atenție: diamantul Nostru de pictura este fără ramă, și NU este un terminat pictura, aveți nevoie pentru a termina de unul singur.De dimensiune caietul de sarcini menționat mai sus este pentru dimensiunea imaginii, dimensiunea panza-ar fi adăugat aproximativ 5 cm. Toleranțe: din Cauza aceasta este un produs de artizanat, există o admisibile de variație de 1-3 cm în dimensiunile de panza. 01 / Piața Diamant-Am selectat prietenoase cu mediul rășină materiale, producție în conformitate cu DMC standardul internațional de carte de culoare, de diamante pentru un total de 447 de specii, se poate arăta cu exactitate imaginea de filtrare model de culoare, mai aproape de original, de efect,iar piața de diamante este plin de culoare, de trei-dimensional strălucire, secțiunea clar, o textura excelenta.Protecția mediului rășină este forate cu 2,5 mm (secțiunea 9) și 2,3 mm (13 secțiunea).Forța expresivă a imaginii este rafinat, mai realist, de trei-dimensional sentiment mai puternic.

02 / Avantaj diamond Nostru de rășină de diamante, cu o culoare strălucitoare, 447 culori, și de a folosi de ecologic material de rășină, nu-toxic și fără gust pre-a servit pentru o lungă perioadă de timp, Nu este ușor să se estompeze, să se asigure imaginea estetism și realist.

03 / Pânză de Înaltă Calitate materiale de Bază sunt realizate din HD mușama și culoare, fiecare culoare corespunzătoare bloc sunt reprezentate printr-o scrisoare, publica în procesul de foraj pot fi nominalizat de către corespunzătoare burghiu de culoare și scrisoarea. Panza nu este ușor să fi deteriorat, eficiente apă-dovada și dovada umed, de lux, de calitate, durabil.

04 / aderență Puternică folosim ulei special adezivi stick, stick vigoare cu diamante mai ferm. 05 / Rigorou Diamant Procesul De Tăiere 01 . Diamant procesul de tăiere este riguroasă, atingere perfectă, netedă și delicată, transparentă flicker, indice de refracție mare. 02. Procesul de tăiere unice, împărțiți în 9 secțiuni și 13 secțiune, se potriveste perfect pe ecran, mai stralucitoare. 03. Picture perfect, touch perfect, diamant shing, indicele de refracție este mare. 01. Pensete Din Oțel Inoxidabil 02. Verde semi-deschis Burghiu Placa 03. Burghiu Cutie de Depozitare (2x6) 04. Burghiu Cod Autocolant 05. Saci mici Atenții: Burghiu Cutie de Depozitare (2x6) este nostru sepcial instrument, este convenabil pentru a schimba diamante în timp ce vi se face capodopere. 01. Deschide coletul, verificați kituri dacă toate părțile sunt complete sau nu. 02. Verificați rășină diamante de culoare și codul de culoare corespunzător, să asigure toate diamantele cod sunt complete. 03. Deschide o mică parte din bandă adezivă, să acorde o atenție pentru a păstra praful. 04. Selectați un personaj (simbol), pentru a găsi corespunzătoare diamante și a pus-o în freză de înmatriculare. 05. Utilizați o pensetă pentru a ridica corespunzătoare diamant ușor, apoi se pune pe poziția corespunzătoare a numărului de model. 06. Pune diamante în foraj cutie de depozitare (2x6 ) , lipi autocolant, scrie culoarea nr., Schimba un alt diamante de culoare. 07. Repetați pașii anteriori, până se termină întreaga imagine. 08. Comun ar trebui să fie oprimați și ordonat, nu au fisuri. Puteți pune o carte pe fața de diamant desen, cu mâinile apăsate pe carte. 09. Rulare produsului și care se confruntă din față par, dotat cu cilindru pachet pentru a-l proteja, fără a zgâria. 10. Ia imaginea de cadru local, piata , folosi tale favorite cadru la cadru. 11. Predarea produsului finit în cameră, și bucurați-vă capodopera ta. 12. Dacă vă place produsele noastre, bine ati venit la magazinul nostru din nou, avem discount frumos pentru prieteni vechi. 01 / Strălucitoare Acest diamante pictat de refracție puternică diamante, puternic tridimensional sens, stralucind puternic, instantaneu se lumina casa ta. 02 / Simplu și ușor de a învăța panza doar burghiu de diamant inserați codul în număr corespunzător de localizare, poate fi simplu și ușor de învățat, ușor de utilizat, trebuie doar să vă dau un simplu. 03 / Familie Fericită Timp Incrustate cu diamante pictura poate fi de multe persoane creative, distractive, lăsați copiii cu crearea, se poate dezvolta inteligența și de a crește sentimentul și de a crește sentimentul de copii.

Dimensiuni ≤ 30x40cm Bubble Sac de Ambalare

Dimensiune > 30x40cm Cutie de Cadou de Ambalare

1) Fabrica de vânzări Directe; calitate Superioară; Calitate garantata; preturi Competitive; reducere Mare pentru ordine mari! 2) Toate produsele provin de la fabrica de stricte de testare în conformitate cu standardul internațional. 3) Design Excelent Echipa; Rapid de transport maritim; ordin Combinate; cele mai Bune și Servicii în Timp util. 4) puteți amesteca orice articol din magazinul nostru și să le livrate împreună !! 1) în mod Normal, ne va livra articolele la tine în termen de 48 de ore, după ce vom obține informațiile dvs. de plată.În scopul de a vă mulțumim pentru comenzi, vă vom trimite în mod regulat un cadou frumos pentru toți clienții noștri. 2) Ne oferă trei moduri de transport în total. acestea sunt EMS,DHL și China Post Air Mail . Vom trimite colete la tine cât mai solicitate mijloace de transport. Este transport gratuit pentru aproape întreaga lume prin China Post Air Mail. 3) Timp De Livrare: O).în jurul valorii de 4-10 zile lucrătoare de UPS//Fedex B).în jurul valorii de 6-15 zile lucrătoare de către EMS C).aproximativ 20-40 zile lucrătoare de china post de aer par avion,rusă țară, de obicei, nevoie de

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 8cm x 10cm x 50cm (3.15in x 3.94in x 19.69in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Model Tip Angel
Diamond Tip Complet piața diamant/Full Cub Rubik Diamante
Zona Lipirea Plin
Cruce Cusatura Tesatura numărul CT 11 CT
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Tip de Imagine Flori/Animale/peisaj/religie/natura/Icoane
Cadru No
Ceea ce în set Panza/diamante/instrumente
Suplimentare Personaliza fotografie și imagine
Nume De Brand MATRESHKA
Ambalare bubble pachet sau cutie (depinde de dimensiune)
Funcția Home Decor/Cadouri/jucărie pentru copii
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Forma trei-dimensional
Dimensiune 25X25cm bag packing, 30X30cm bag packing, 40X40cm box packing, 50X50cm box packing, 58X58cm box packing
Numărul de Culori Peste 45
Utilizarea Picturi
producție numele Diamant broderie/Diamant pictura/Diamant mozaic
Material Rășină
Caracteristic diy kit/totul pentru manual
Stil Europa
Forma de diamant 3d, strasuri/5d diamant

Produse similare