YOLAO Brand de Calitate pentru Bărbați Marfă jogging Pantaloni Militare pentru Barbati multi de buzunar Salopete tactice Armata Pantaloni de Camuflaj moda

129.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notă: totuși aceste pantaloni nu includ centura.

Bine ati venit la magazinul nostru! Dacă nu se poate înțelege dimensiunea, vă Rugăm să contactați serviciul clienți! Te rog spune-ne de înălțimea și greutatea dumneavoastră, vă putem ajuta să alegeți dimensiunea.

[Despre Color], Toate imaginile sunt luate într-un fel, dar din cauza diferențelor de iluminare și dispozitive de afișare, poate exista o ușoară diferență de culoare! Total inacceptabil culoare pro vă rugăm să cu atenție cumpărături on-line! [Despre Dimensiunea Noastră dimensiunea standard este recomandat numai în conformitate cu dimensiunea specifică te rog cumpărătorii înșiși măsura schimb, decizia în mâinile cumpărătorului, vă rugăm să faceți o altă dimensiune bună comparație măsurători. [Despre Revine] se Întoarce de bunuri și înapoi curier dimensiunea problemei este cumpărătorii înșiși; se Întoarce calitatea de bunuri și înapoi curier angajamentul nostru. [Despre feedback-ul] satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.56kg (1.23lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Element Lungime Completă
Lungime Full Length
Fata Stil Apartament
Material Poliester,Bumbac
Stil Casual
Decor Buzunare
Numărul De Model 01CKMC
Pantaloni Stil Pantaloni De Marfă
Tip Camuflaj
Tesatura Tip Diagonal
Grosime Midweight
Dimensiune 29, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42
Gen Bărbați
Tip De Închidere Fermoar Fly
Tipul De Talie Mid
Creșterea Tip La Mijlocul Naștere
Nume De Brand yolao
Din Partea Lungime 105-116cm
Se Potrivesc De Tip Vrac

Produse similare