Pen Drive Lemn Clip Dual USB 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB USB Flash Drive Memory Stick PenDrive Cadou Haine 128GB de Memorie Flash USB

25.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini:

1.Suport USB versiunea 2.0 si 1.0

2.Hot Plug & Play

3.Durabil de stocare solid-state

4.Nici o putere externă este necesară 4.5 V ~ 5.5 V la portul USB

5.Suport Win98/me/2000/XP/Vista/7, Mac OS 9.X/Linux2.4 fără dispozitiv de antrenare

6.Soluție de suport pentru kernel-ul Linux versiunea 2.4 sau o versiune ulterioară

7.Driveless pentru sistemul de OPERARE 9X sau

8.Compatibil cu USB 1.1/2.0

9.Temperatura de operare: -10 la +55Deg.C

1.Este o unitate flash usb capacitatea reală?

Sigur,ne usb flash drive este capacitatea reală,puteți utiliza H2text la text.

H2text este cea mai mare autoritate de testare de software din lume.Dacă aveți nevoie de acest software,putem oferi gratuit pentru tine.

2.care este viteza de scriere?

unitatea noastră flash USB viteza de scriere este de 5M/S -- 10M/S sau vei norocos pentru a obține 11M+.

dacă doriți să salvați 1GB film în unitatea noastră flash USB,că ai nevoie de timp este de 2 minute,acesta a salva timp.

3.De ce unitatea flash USB capacitatea reală nu este corectă capacitate?

Memorie Flash de furnizori sunt utilizați zecimal aritmetică:1MB = 1000KB,1G = 1000MB

calculat, sistemul de operare folosind aritmetică binară:1MB = 1024KB,1GB = 1024MB;

deci, există unele diferențe între afișa capacitatea și capacitatea nominală de memorie flash produs

Despre Capacitatea Reală

1GB = approximately920MB-999MB

2GB = approximately1.8GB-1.9 GB

4GB = approximately3.75GB-3,9 GB

8GB = aproximativ 7,4 GB-7.85 GB

16GB = aproximativ 14.2 GB-15.8 GB

32GB = aproximativ 28.2 GB-30GB

64GB = aproximativ 58GB-60GB

Noi oferim 1 An Garantie. Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport Logistica: 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor coes și APO / FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport ades

4 Elemente vor fi nava EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, majoritatea țărilor nevoie doar de 3-7 zile lucratoare;. Poșta nevoie de aproximativ 10-25 zile pentru cele mai multe țări, dar Brazilia, Rusia, Turcia, cândva, va întârzia mai mult, deoarece oficiul poștal local și personalizate. (cu exceptia sarbatorilor)

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Ori de tranzit pot varia, particularlyduring sezonul de vacanță.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului

7. Datorită statutului de stoc și de timp differencesto a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!

1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

3. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Livrare:

1 cele Mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Dacă nu există nici o excepție, va vom tine la curent lăsând un mesaj.

2 Când primi produsele, vă rugăm să verificați dacă ambalajul este rupt și mărfurilor este OK. Dacă nu este rupt cauzate de transport, vă rugăm să luați fotografie și cere curierul de a semna. Ne va ajuta pentru a cere compensații pentru tine.

3 taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Feedback-ul:

Suntem un vanzator cinstit pe Vilatudor.ro. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate. Dacă aveți orice problemă după primirea produselor, vă rugăm să ne contactați imediat.

Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Am guarentee să facă același lucru pentru tine. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Stil Haine Din Lemn Clip Usb
Tip De Interfață usb 2.0
Capacitate 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB
Nume De Brand Civetman
Timp pentru a pieței Dec 2016
Numărul De Model Haine Din Lemn Clip Usb
Criptare Da
Produse De Stare Stoc
Pachet Da
Material Din lemn
Tip De Produs Creativ, Criptate
greutate produs 37g

Produse similare