PGI-520 CLI-521 Gol refillable cartuș de cerneală pentru canon PGI520 CLI521 pentru canon Pixma MP980

33.02lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Refillable cartuș de cerneală pentru Canon PGI-520XL CLI-521XL cu cip

Tip: refillable cartuș de cerneală

Cip: cu cip

Pentru utilizare cu: Pentru Canon PIXMA MP980

Cartus cu CHIP Potrivit pentru Zona de piață : Europa

Ce vei primi?

6 bucati un set refillable cartuș de cerneală pentru canon

Lotului de produs este diferit, cip pot fi diferite.Toate produsele aspectul exterior, culoarea lua obiect material, ca, imagine aproviziona doar de referință. Vă rog, în funcție de cartușe de cerneală originale model atunci când achiziționați cartușe. În caz contrar, veți fi responsabil pentru orice consecințe

*Dacă aveți orice problemă, nu vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ. Multumesc!!!

Cumpărătorii Observa:

1. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, etichetă, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva materiale și de manoperă.

2. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem(cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși printer număr poate fi același

3. Vă rugăm să completați adresa de livrare completă, corectă număr de telefon pentru a asigura livrarea la timp a comenzii

4. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. FAQ:

Q: Când am imprimați o foaie, culorile nu se potrivesc exact cu cele afișate pe ecran.

Diferite monitoriza șoferii vor produce ușor diferite culori și, prin urmare, culorile afișate pe ecran va fi întotdeauna ușor diferite decât cele pe care imprimanta imprimă.

Ai putea încerca să le potrivi dar fiecare program foloseste un ușor diferite driver și, prin urmare, fiecare schemă de culori este ușor diferită.

Q: de câte ori poate un refillable cartuș reumplut?

Cele mai multe dintre cartușele de cerneală, dacă numai în stare bună (în cazul în care capul de tipărire nu zgâriat, înfundate sau a fost lăsat la uscat, chips-uri ok), poate fi reumplut de mai multe ori.

Q: de Ce nu imaginea este imprimată după reumplere cartuș?

Aerul poate fi blocarea duzelor sau nu există suficientă cerneală pentru a ajunge la duza. Consultați instrucțiunile de utilizare pentru reumplerea procedura. Este important să se aplice pompa de aer și apăsați cel puțin 3 ori, până când o picătură de cerneală ajunge la duza capului de imprimare. Ștergeți excesul de picături cu atenție folosiți șervețele pentru a absorbi orice inutile cerneală în jurul valorii de evacuare a cernelii.

Q: Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara?

Cartusele sunt noi, sigilate si cutie de un 3rd party producator. În care îndeplinesc sau depășesc OEM brand de cartuse la o fracțiune din preț.

Poate o compatibil cartuș obține același randament ca la cartusul original?

Compatibil cartușul de imprimare de cel puțin aceeași sumă, și în condiții normale mai mult de OEM cartuș. Pe cele mai noi modele de imprimantă software-ul de imprimantă dictează cât de mult un cartuș poate imprima. Cartușele de cerneală compatibile sunt concepute pentru a imprima cantități corecte în cazul în care imprimanta dictează.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate Set
Numărul De Model refillable cartuș de cerneală pentru canon PGI-520 CLI-521
Nume De Brand YOTAT
Certificat
Tip cartuș de cerneală
culoare C,M,Alte,Y,K
Colorate Da
Ambalarea În Vrac Da
Cartuș de Stare Gol
Caracteristică Compatibil
Compatibil Marca Canon Inkjet
Locul de Origine

Produse similare