SHELI LA-7912P placa de baza pentru ACER Aspire E1-571G V3-571G V3-571 placa de baza Q5WV1 LA-7912P GT630/GT640 HM77 testat original

605.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Timp de serviciu: luni-vineri,9:00 -19:00 PM (ora Beijing,vacanțe Speciale exceptate.)

LA-7912P placa de baza pentru ACER Aspire E1-571G V3-571G V3-571 placa de baza Q5WV1 LA-7912P GT730/GT640M HM77 testat original

1.Vă rugăm să verificați cu atenție placa de baza modelul de care aveți nevoie înainte de cumpărare. Daca placa de baza nu este livrat în mod corect pentru a cumpărătorului, cumpărătorul va suporta tur-retur de marfă.

2.Taxe de Import, impozite și taxe nu este inclus în ordine, cum ar fi acestea sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3.Placa de baza transport fara baterie, dacă aveți nevoie de o baterie, vă rugăm să plasați comanda cu contact de noi. Despre produs 1.Toate placile de baza vor fi testate înainte de livrare. Daca ai nevoie, spune-mi te rog un e-Mail. Putem oferi video de testare înainte de livrare. 2.Placa de baza vine de la fabrica de prima mana sursă, nu de reparații, se pare foarte nou. Teste

Transport

1.Vă recomandăm Vilatudor.ro Standard de Transport maritim.(sigur, daca placa de baza este deteriorat, puteți aplica pentru compensare) 2. Dacă doriți rapid de transport maritim comanda, vă rugăm să alegeți DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.(Aceste comerciale express, taxele de import sunt relativ ridicate). 3.Bunurile sunt susceptibile de a fi deteriorate în timpul transportului, astfel încât atunci când primiți bunuri, vă rugăm să deschideți cutia și verificați produs. În cazul în care caseta este foarte deformat, vă rugăm să ia fotografii pentru mine, care va proteja profitul nostru.

1.Daca placa de baza are defecte, cumpărătorul poate alege pentru a înlocui placa de baza, sau de a reveni la placa de baza, va vom rambursa întreaga sumă.

2.Pentru înlocuire sau de garanție a produselor.Cumpărătorii plătesc de transport de marfă din China, vânzătorul plătește transportul de marfă de la țară.

3.Dacă un cumpărător de a cumpăra produsul greșit, va plăti toate de marfă și să plătească 15% taxa pentru servicii.

4.Acesta este produs electronic, trebuie profesionale cunoștințe tehnice, dacă placa de bază nu funcționează, vă rugăm să verificați accesorii.

5.Nu vom oferi servicii post-vânzare în cazul în care cumpărătorul lasă un feedback de la voi.

Feedback-ul

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să da-mi cinci stele, care este foarte important pentru mine.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 36cm x 26cm x 5cm (14.17in x 10.24in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Nume De Brand SHELI
Factor De Formă CEB
Tipul De Memorie DDR3
Pachet Da
Element Stare Folosit
Tipul PROCESORULUI Intel
Numărul De Model LA-7912P
Chipset-ul NVIDIA
Banca De Memorie 2 DIMM DDR3
Cerere Laptop
Garanție 60 de zile
Cu CPU No
Tip Soclu PGA 989
Porturi USB3.1,Ethernet,wi-fi,Bluetooth,USB 3.0,Display Port
Placă Grafică Tip Non-Integrat
Timp De Plumb 1-2 zile lucrătoare după plata
Canal de memorie Dublu
Hard Disk Interfata SATA
Chipset-Ul Producătorului NVIDIA

Produse similare