Față Și Spate Ștergător Lame Pentru Volvo V60 2011-2016 Ștergătoarelor De Parbriz Auto Styling 26+20+13

23.98lei

Adauga la lista dorintelor

Ochelari & Windows

Descriere produs


Internaționale ștergătorului dimensiune:

Pentru Volvo V60 Anii 2011-2016

Driver Dimensiune:26 inch

Pasageri Dimensiune:20 inch

Ștergătorului de lunetă dimensiune:12 inch

Detalii Produs:

Produs Phopo:

Atenție:

1,Pentru a evita cumpărarea ștergătoarele greșit, Cumpărătorii ar trebui să acorde o atenție la mașina an și fotografii în descrierea înainte de plasarea comenzii. În cazul în care cumpărătorii nu au nici o idee dacă ștergătoarele se potrivesc auto, vă rugăm să ne contactați și să ne indice modelul de masina ta si masina an, vom răspunde în 24 de ore.

2, vă Rugăm să ne indică faptul că mașina este cu volan pe Dreapta sau Stânga, pentru a ștergătoarelor de sistem este diferit între RHD si LHD.

3, în Cazul în care cumpărătorii loc nepotrivit pentru a fi nepăsători cu privire la descriere, nu vom rambursare sau retrimite.

Recomandări:

1, asigurați-vă că pentru a curăța parbrizul mai întâi dacă este contaminat cu ulei, ceară, murdărie și grimes pentru a asigura durata de viață a ștergătoarelor.

2, a ștergătoarelor de Parbriz lamele ar trebui să fie înlocuit atunci când acestea nu efectua cum era de așteptat sau nu oferă asufficient nivel de siguranță.

3, Dacă lamele ștergătoarelor nu se ridica de pe parbriz, opera ștergătorului până când vor ajunge la centrul de parbriz, opriți de aprindere, și de a schimba lamele ștergătoarelor.

Livrare:

1, Elementele vor fi livrate în 3 zile după plata integrală a soluționa excepția de vacanță.

2, Cumpărătorii asigurați-vă că pentru a lăsa exacte Adresa, Codul POȘTAL, Numărul de Telefon (numele Complet de cumparatori din Rusia)

3, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente în timpul de livrare sau au probleme cu produsele, vă rugăm să încercați să ne contactați în primul rând, am dori să vă răspundă în 24 de ore în zilele de lucru pentru a urmări ordinea și de a rezolva probleme pentru tine.

4, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente după timpul de livrare a terminat, ne-ar dori să ramburseze sau retrimite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 6cm x 6cm (23.62in x 2.36in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Tip De Unitate Set
Articol Greutate 0.3kg
Caracteristici Speciale Curat parbriz
Volvo Model V60
Tip De Material Cauciuc Natural
Nume De Brand toocene
Înălțime Element 3cm
An 2017Year
Origine NingBo, China
V60-An 2011,2013,2015,2012,2014
Pentru Autovehicule Marca/Model Volvo
Numele Modelului TC212
Dimensiune 26+20
Lățime Produs 2cm

Produse similare