2018 Primăvară Centuri de Moda pentru femei de Imprimare Trandafir Roșu Florale de Lux Autentice din piele de curea femeie Doilea strat Cowskin curea de sex feminin

37.51lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Bine ai venit! Bucurați-vă de cumpărături, vă rog! putem oferi numărul de urmărire pentru a verifica informațiile de transport maritim. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI!!! 1. Vă rugăm măsura vechi lungime curea în unitatea de centimetri în primul rând, și apoi alege marimea potrivita pentru a cumpara. 2. Dacă nu puteți asigura că dimensiunea, bun venit sa ne contactati, va vom da cateva sugestii de la tine, multumesc! 3. Credit garanta că toate imaginile într-un fel de fotografiere,vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra. 4. Ca fotografiere lumină și unghiul și display color,centurile ai primit poate o diferență cu poze! În natură predomină. 5. Ca măsură diferite metode,de 2-5cm de toleranță este permis ! În natură predomină. 6. Firma noastra accepta cu amănuntul și cu ridicata,sper să putem face cele mai bune de afaceri cu tine,multumesc ! Scopul nostru este furnizarea de înaltă calitate experiență de cumpărături pentru tine! Cumpărături fericit, vă rog !

Descriere magazin Livrare: Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut. FAQ: 1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

2. Este produs de același fel de poze?

Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.

3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?

Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

4. Poți să declare valoare mai mica?

Da, de obicei, vom declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc). Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.

5. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc! Se întoarce: Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Element Curele
Lungime Curea 95cm, 100cm, 105cm, 110cm, 115cm
culoare red rose
Metodă De Vânzare fabrica de vânzare directă
Numele Departamentului Adult
Latime Curea 3.5 cm
Cataramă Stil Cataramă de PIN ( Ca imagini arată)
Cataramă Material aliaj cataramă
Locul de Origine Orașul GuangZhou, China (Continentală)
Centura De Stil Floral din piele curele pentru femei
Pachet Ambalate într-o pungă pentru a preveni deteriorarea
Elemente populare Tipar Digital Floral Curea De Piele
Catarama Lungime 8.2 cm
Numărul De Model PD-180
Nume De Brand BeHighKing
Model Tip Florale
Stil Moda
Catarama Latime 5.0 cm
Lungime 95cm 100cm 105cm 110cm 115cm
Principalul material de curele De înaltă Calitate de-al Doilea Strat de Piele de Vaca (Ca imagini arată)
Gen Femei
Curele Material Cowskin

Produse similare